Καρώ Σημαία

Χάμιλτον: «Για το όνειρο να στέκεσαι στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου συνεχίζω στη F1»

Χάμιλτον: «Για το όνειρο να στέκεσαι στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου συνεχίζω στη F1»
Ο Λιούις Χάμιλτον εξήγησε τον λόγο για τον οποίο συνεχίζει να αγωνίζεται στη Formula 1, παρά το γεγονός πως σε λίγες μέρες, συμπληρώνει 39 χρόνια ζωής! 

Μπορεί να πλησιάζει στη συμπλήρωση 39 χρόνων ζωής και να έχει κατακτήσει επτά φορές το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, όμως ο Λιούις Χάμιλτον δεν δείχνει διατεθειμένος να αποσυρθεί σύντομα.

Σε δηλώσεις του, ο Βρετανός οδηγός που υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με την Mercedes-AMG F1, εξήγησε τον λόγο για τον οποίο συνεχίζει να αγωνίζεται, τονίζοντας πως... «O λόγος που συνεχίζω στην F1 είναι για το όνειρο να στέκεσαι στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου και να βλέπεις την ομάδα σου».

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Λιούις Χάμιλτον:  

«O λόγος που συνεχίζω στην F1 είναι για το όνειρο να στέκεσαι στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου και να βλέπεις την ομάδα σου. Είναι από τα πιο φοβερά πράγματα να έχεις τη σημαία της χώρας σου πίσω και από κάτω να βλέπεις την ομάδα σου. Ακόμα θυμάμαι την πρώτη μου νίκη με την ομάδα στην Ουγγαρία πίσω στο 2013. Έχω επίσης μια συγκεκριμένη φωτογραφία από την Αυστραλία του 2015 με τους μηχανικούς της ομάδας να έχουν δακρύσει. Είναι πολύ ωραίο να είσαι μέρος μιας τέτοιας ιστορίας. Η δύναμη που έχει μια τέτοια στιγμή δίνει τεράστιο κίνητρο να συνεχίζω να αγωνίζομαι. Η κατάκτηση του τίτλου είναι επίσης ένα μεγάλο κίνητρο να βρίσκομαι στη Formula 1. Συνεχίζω να χτίζω την ομάδα με την επίδραση που έχω και συνεχίζω να πιέζω μαζί με την ομάδα να μεγαλώσει το Mission 44». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0