Καρώ Σημαία

Εκτός τίτλου στο WRC ο Ροβάνπερα για το 2024: «Μια καλή ευκαιρία για να φορτίσω τις μπαταρίες μου»

Εκτός τίτλου στο WRC ο Ροβάνπερα για το 2024: «Μια καλή ευκαιρία για να φορτίσω τις μπαταρίες μου»
Ο πρωταθλητής των δύο τελευταίων ετών στο WRC, Κάλε Ροβάνπερα, ανακοίνωσε πως θα πάρει μέρος μόνο σε λίγους και επιλεγμένους αγώνες μέσα στο 2024!
Η πολυετής της πρωταθλήτριας Toyota Gazoo Racing, με τους Κάλε Ροβάνπερα, Έλφυν Έβανς, Σεμπαστιάν Οζιέ και Τακαμότο Κατσούτα, είναι γεγονός. Μόνο οι Έβανς και Κατσούτα, ωστόσο, θα συμμετάσχουν σε όλους τους αγώνες, της νέας σεζόν.

Όπως ανακοίνωσε ο Ροβάνπερα, πρωταθλητής των δύο τελευταίων ετών στο WRC, θα πάρει μέρος μόνο σε λίγους και επιλεγμένους αγώνες μέσα στο 2024, για να ανακτήσει δυνάμεις και να επιστρέψει ακόμα πιο αποφασισμένος το 2025.

«Είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψα πολυετές συμβόλαιο με τη TGR-WRT και που θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με την ομάδα. Του χρόνου θα οδηγήσω μόνο σε ορισμένους από τους αγώνες, και ο κύριος λόγος για αυτό είναι πως οδηγώ στα ράλι εδώ και 15 χρόνια ήδη, που είναι πολύς καιρός.

Κι ενώ οι τελευταίες σεζόν ήταν φυσικά εκπληκτικές, ήταν επίσης και πολύ απαιτητικές τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Συνεπώς, ένιωσα πως τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να πάρω έναν χρόνο για να φορτίσω τις μπαταρίες μου, και μετά να επιστρέψω πλήρως για να διεκδικήσω το πρωτάθλημα ξανά με φουλ επίθεση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάπως έτσι, οι προσπάθειες της Toyota Gazoo Racing για τον τίτλο, στηρίζονται κατά πολύ, στον Έλφυν Έβανς, που πέτυχε τρεις από τις εννέα νίκες της ομάδας στο φετινό WRC.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0