Καρώ Σημαία

Formula 1: Άλλη μια μέρα στη… δουλειά για τον Φερστάπεν!

Formula 1: Άλλη μια μέρα στη… δουλειά για τον Φερστάπεν!

Η 17η νίκη για τον Μαξ Φερστάπεν σε 20 αγώνες της Formula 1 είναι γεγονός στο GP της Βραζιλίας. Ο Λάντο Νόρις έμεινε μία… ανάσα μακριά από την πρώτη θέση του podium με τον Φερνάντο Αλόνσο να ακολουθεί.

Άλλη μία κυριαρχία του Μαξ Φερστάπεν έλαβε χώρα στο Σάο Πάολο GP της Βραζιλίας που σημείωσε την 17η νίκη του σε 20 αγώνες της Formula 1.

Ο δεύτερος στο βάθρο, Λάντο Νόρις,  έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει τη νίκη από τον Ολλανδό πιλότο με τον Μαξ να αντέχει στην πίεση και να αφήνει πίσω του τον Άγγλο οδηγό της McLaren.

Η τρίτη θέση πήγε στα χέρια του Φερνάντο Αλόνσο και της Aston Martin μετά από απίστευτη «μάχη» του Ισπανού με τον Σέρχιο Πέρεζ που κατάφερε να φτάσει μέχρι και σε απόσταση ενός δευτερολέπτου. Οι δύο τους πέρασαν τη γραμμή τερματισμού, εν τέλει, με διαφορά μόλις 53 χιλιοστών του δευτερολέπτου!

Ο μεγάλος άτυχος, για ακόμη μία φορά, ήταν ο Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari, που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με τον κινητήρα που του μπλόκαρε τους πίσω τροχούς, με αποτέλεσμα ο Μονεγάσκος να καταλήξει στις μπαριέρες και να εγκαταλείψει πριν καν δει τα κόκκινα φώτα της εκκίνησης να σβήνουν.



www.bnsports/gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0