Καρώ Σημαία

Formula 1, Μεξικό: Απόλυτος κυρίαρχος ο Φερστάπεν – Ο πρώτος με 16 νίκες σε μία σεζόν!

Formula 1, Μεξικό: Απόλυτος κυρίαρχος ο Φερστάπεν – Ο πρώτος με 16 νίκες σε μία σεζόν!
«Σαρωτικός» για ακόμη μία φορά υπήρξε ο Μαξ Φερστάπεν στο Grand Prix του Μεξικού σημειώνοντας την 16η νίκη του στην σεζόν. Η δεύτερη θέση του βάθρου καλύφθηκε από τον Λιούις Χάμιλτον, ενώ ο Σαρλ Λεκλέρ επέστρεψε στο τρίτο σκαλί του podium.

O Μαξ Φερστάπεν είπε να καταρρίψει άλλο ένα ρεκόρ με τη νίκη του στην πίστα του Μεξικού, αφού αναδείχθηκε ως ο πρώτος πιλότος στην ιστορία της Formula 1 με 16 νίκες σε μία μόνο σεζόν.

Στο βάθρο μαζί με τον Ολλανδό, που δεν απειλήθηκε σε καμία στιγμή του αγώνα, βρέθηκε στη δεύτερη θέση ο Λιούις Χάμιλτον και στο τρίτο σκαλί ο Σαρλ Λεκλέρ που επέστρεψε στο podium.

Όλα αυτά σε μία επεισοδιακή διαδρομή, όπου Σέρτζιο Πέρεζ εγκατέλειψε στην πρώτη στροφή μετά από σύγκρουση με τον Ελβετό της Ferrari και έπειτα από την κόκκινη σημαία και τη διακοπή περίπου 20 λεπτών μετά από ατύχημα του Κέβιν Μάγκνουσεν στον 33ο γύρο.

Τα μονοθέσια πήραν ξανά τις θέσεις τους στην εκκίνηση, με τη σειρά που είχαν όταν βγήκε η κόκκινη σημαία.

Τα κόκκινα φώτα έσβησαν για δεύτερη φορά και ο Φερτάπεν έκανε ξανά πολύ καλή εκκίνηση και κράτησε την πρώτη θέση. Ο Λεκλέρ με μεγάλη προσπάθεια επίσης διατήρησε τη 2η θέση από τον επιθετικό Χάμιλτον, ο οποίος όντας πολύ πιο ταχύς τον προσπέρασε με τη βοήθεια του DRS.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0