Καρώ Σημαία

Βολφ: «Ο Χάμιλτον μου είπε πως συνάντησε τον πρόεδρο της Φεράρι»

Βολφ: «Ο Χάμιλτον μου είπε πως συνάντησε τον πρόεδρο της Φεράρι»

Ο διευθυντής της Mercedes, Τότο Βολφ, αποκάλυψε πως ο Λιούις Χάμιλτον είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο της Φεράρι, Τζον Έλκαν, λίγο καιρό πριν ο Βρετανός υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η συζήτηση γίνεται εδώ και μερικούς μήνες και ο Τότο Βολφ αποκάλυψε πως ό,τι έχει ειπωθεί… ισχύει! Ο Λιούις Χάμιλτον φημολογούταν πως είχε επικοινωνήσει με ιθύνοντες της Φεράρι για πιθανή συνεργασία τους και ο Αυστριακός επιβεβαίωσε την… επικοινωνία που είχαν οι δύο μεριές.

«Υπήρξε μια καθυστέρηση, αλλά πάντοτε ήταν ξεκάθαρο ότι το θέμα θα τελείωνε έτσι και ο Λιούις θα έμενε μαζί μας», είπε ο Βολφ σε συνέντευξή του στην ιταλικά «La Gazzetta dello Sport». «Είμαστε με τον Λιούις πάντοτε πολύ ξεκάθαρα στη σχέση μας. Πριν από λίγο καιρό, μου είπε πως ‘’συνάντησα τον Τζον Έλκαν για ένα γεύμα, αλλά να ξέρεις ότι δεν πάω πουθενά’’.

Όταν κυκλοφορούσαν οι φήμες για τις συζητήσεις με τη Φεράρι, με διαβεβαίωσε λέγοντας ‘’Τότο, δεν έχω ξεκινήσει καμία διαπραγμάτευση, Αλλά καταλαβαίνω όλες τις φήμες που έχουν διαρρεύσει’’», συμπλήρωσε ο διευθυντής της Mercedes.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0