Καρώ Σημαία

Πιερ Γκασλί: «Το λάθος με τη Λίβερπουλ μας θυμίζει αυτό του Άμπου Ντάμπι το 2021»

Πιερ Γκασλί: «Το λάθος με τη Λίβερπουλ μας θυμίζει αυτό του Άμπου Ντάμπι το 2021»

Ο Πιερ Γκασλί συνέκρινε το λάθος στο ματς της Λίβερπουλ με την Τότεναμ, με τα όσα συνέβησαν στο Άμπου Ντάμπι το 2021, στη «μάχη» μεταξύ Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν που έκρινε τον τίτλο.

Το απίστευτο λάθος του VAR στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τότεναμ και το… κανονικό γκολ του Λουίς Ντίας που ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ, έχει ξεσηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων στο χώρο του αθλητισμού.

Έτσι, και ο Πιερ Γκασλί, οδηγός της Alpha Tauri στη Formula 1, κατανοεί ότι λάθη θα γίνονται, ενώ το συνέκρινε με τις… αμφιλεγόμενες αποφάσεις που είχαν παρθεί από την FIA, στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς το 2021, στην πίστα του Άμπου Ντάμπι.



Τότε, είχαν παρερμηνευτεί οι κανόνες του αθλήματος, αφού η απόφαση που πάρθηκε για να υπάρξει τελευταίος γύρος, δεν… έστεκε. Ωστόσο, σε έναν άλλο αναφέρεται πως ο «άρχοντας» του αγώνα έχει την δικαιοδοσία να ερμηνεύσει τους κανονισμούς κατά την βούλησή του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πιερ Γκασλί:

«Αυτό με την Λίβερπουλ (και το λάθος με το VAR) ήταν μία έκπληξη. Το συζητήσαμε το βράδυ της Τετάρτη (04/10) μεταξύ μας και έγιναν σχόλια για τον αγώνα του Άμπου Ντάμπι το 2021. Στον αθλητισμό και οι διαιτητές θα κάνουν λάθη. Είναι δύσκολο, όμως, να το αποδεχτείς όταν είσαι στην μεριά που αδικήθηκε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0