Καρώ Σημαία

Λεκλέρ: «Το μονοθέσιο του 2024 θα είναι πολύ διαφορετικό, κάναμε τη σωστή επιλογή στον σχεδιασμό» (video)

Λεκλέρ: «Το μονοθέσιο του 2024 θα είναι πολύ διαφορετικό, κάναμε τη σωστή επιλογή στον σχεδιασμό» (video)

Η νέα Φεράρι για το 2024 αρχίζει και παίρνει «σάρκα και οστά» στο Μαρανέλο και ο Σαρλ Λεκλέρ αφήνει… υποσχέσεις στους «τιφόζι».

Η Φεράρι επιθυμεί να επιστρέψει στις επιτυχίες και στην Scuderia κυριαρχεί η αίσθηση ότι το μονοθέσιο για το 2024 μπορεί να την επαναφέρει ξανά σε αυτές.

Στο εργοστάσιο του Μαρανέλο όλα τα τμήματα δουλεύουν εντατικά και ο σχεδιασμός του επόμενου μονοθεσίου είναι σε προχωρημένο στάδιο, με τον Σαρλ Λεκλέρ να έχει αρχίσει ήδη να αποκαλύπτει ορισμένα… μυστικά.

Όταν ο Σαρλ Λεκλέρ ρωτήθηκε για τη Φεράρι του 2024, απάντησε: «Έχουμε μάθει πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ειδικά μετά τον αγώνα της Μόντσα διαπιστώσαμε πολλές αδυναμίες μας. Πιστεύουμε πως κάναμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, κυρίως στον τομέα σχεδιασμού, κάτι που είναι πολύ θετικό. Το μονοθέσιο του 2024 θα είναι πολύ διαφορετικό από το φετινό.

Απ’ όλα όσα έχουμε μάθει εφέτος, αυτό μας λέει πως είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και κάναμε σωστή επιλογή για το 2024. Όσα περισσότερα μαθαίνουμε, τόσο το καλύτερο για το 2024. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό. Θα ήταν όμως εύκολο να πούμε πως τα έχουμε μάθει όλα τώρα. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος πως έχουμε ό,τι χρειάζεται ώστε να μειώσουμε τη διαφορά από τη Red Bull, αλλά σίγουρα θα κάνουμε βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0