Καρώ Σημαία

Με Πιάστρι ως το 2026 η McLaren

Με Πιάστρι ως το 2026 η McLaren

H McLaren ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Όσκαρ Πιάστρι ως το 2026 ως αποτέλεσμα της καλής παρουσίας του Αυστραλού στη Formula 1.

Ο Όσκαρ Πιάστρι είχε συμβόλαιο με τη McLaren ως το καλοκαίρι του 2024, όμως η αγγλική ομάδα έσπευσε να τον ανανεώσει για άλλα δύο χρόνια ως το τέλος του 2026.

Έτσι η McLaren έχει εξασφαλισμένο το δίδυμο των «πιλότων» της αφού μετά τον Πιάστρι, ο Λάντο Νόρις έχει συμβόλαιο ως και το 2025 με τον Βρετανό να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με αποκορύφωμα τη δεύτερη θέση στο βάθρο του GP της Σιγκαπούρης.

«Θέλω να μάχομαι στην κορυφή με αυτή την ομάδα και είμαι ενθουσιασμένος με το όραμά της και με τις βάσεις που έχουν ήδη τεθεί για να φτάσουμε εκεί» είπε ο Αυστραλός μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του από τη McLaren.

«Η σταθερή αφοσίωση της ομάδας σε μένα με κάνουν να νιώθω την εκπληκτική της εκτίμηση σε μένα και την επιθυμία της να αποτελέσω μέλος του μακροχρόνιου μέλλοντός της, οπότε ήταν μια εύκολη απόφαση. Το να δείχνει η ομάδα τέτοια πίστη σε μένα μετά από μισή σεζόν σημαίνει πολλά», πρόσθεσε ο Πιάστρι.

Ο διευθυντής της ομάδας Αντρέα Στέλλα συμπλήρωσε πως «ο Όσκαρ είναι ένα κεφάλαιο για τη McLaren και μας εκπλήσσει διαρκώς με την απόδοσή του, την εργασιακή του ηθική και τους τρόπους του, οπότε ήταν μια εύκολη απόφαση για την ομάδα.

Έχει ήδη αποδειχθεί κομβικός για την ομάδα, οπότε είναι σπουδαίο ότι έχουμε την ψήφο εμπιστοσύνης του καθώς πιέζουμε για να κερδίσουμε πρωταθλήματα μαζί στο μέλλον. Ανυπομονώ να τον δω να εξελίσσεται μαζί μας καθώς συνεχίζουμε αυτό το ταξίδι παρέα», κατέληξε ο Ιταλός.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0