Καρώ Σημαία

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ για τις πιθανότητες επιστροφής του στην Formula1: «Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται»

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ για τις πιθανότητες επιστροφής του στην Formula1: «Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται»

Μπορεί να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, όμως ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν μπορεί αποκλείσει την πιθανότητα επιστροφής στην Formula 1, όπως έχουν πράξει και άλλοι πιλότοι.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ απολαμβάνει την ζωή ενός… συνταξιούχου, καθώς δεν λαμβάνει πλέον στους αγώνες της Formula 1. Δεν κλείνει όμως ολοκληρωτικά την «πόρτα» επιστροφής του στην ενεργό δράση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σεμπάστιαν Φέτελ:

«Δεν μπορώ να πω όχι, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Πιστεύω πως αν ρωτούσαμε όλους τους οδηγούς που έχουν αποχωρήσει από το σπορ και γύρισαν αν θα το έκαναν, μάλλον θα έλεγαν “όχι”, αλλά στο τέλος όλοι γύρισαν, οπότε δεν μπορώ να το αποκλείσω. Εξαρτάται από το πότε θα μπορούσε να γίνει αυτό και προφανώς δεν μπορεί να γίνει οποτεδήποτε, γιατί είμαι 36 ετών, δεν μπορώ να γυρίσω σε 10 χρόνια. Ίσως να το θελήσω, αλλά να έχει περάσει ο χρόνος, τώρα δε μου περνάει από το μυαλό. Αυτή τη στιγμή, απολαμβάνω την πρόκληση του τι να κάνω μετά. Όπως το βλέπω εγώ, η μεγαλύτερη πρόκληση για έναν αθλητή, είναι το τι θα κάνει αφού αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Έχω πολλά χρόνια να ζήσω ακόμα και η ζωή μπορεί να είναι γεμάτη και χωρίς τους αγώνες, κάνοντας σπουδαία πράγματα που μπορούν να σου δώσουν ευχαρίστηση».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης0