Καρώ Σημαία

Ο Βολφ δεν θέλει η F1 να γίνει WWE: «Η ψυχαγωγία ακολουθεί το σπορ, όχι το αντίθετο»

Ο Βολφ δεν θέλει η F1 να γίνει WWE: «Η ψυχαγωγία ακολουθεί το σπορ, όχι το αντίθετο»

Ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ, προειδοποίησε τους ιθύνοντες της Formula 1 πως δεν πρέπει η έννοια των αγώνων να περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Η… απόλυτη κυριαρχία της Red Bull έχει ξεσηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων, με πολύ κόσμο να έχει… βαρεθεί τα μονότονα αποτελέσματα στη Formula 1. Ο Μαξ Φερστάπεν έχει κερδίσει 12 αγώνες φέτος, ενώ η αυστριακή ομάδα έχει νικήσει σε… κάθε πίστα!

Έτσι, η συζήτηση έχει ήδη αρχίσει με το εάν πρέπει η FIA να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να διατηρήσει το σπορ ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον, όμως ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ, επισήμανε πως το άθλημα προηγείται της… ψυχαγωγίας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ως επικεφαλής ομάδας δεν θέλω να κάνω αυτά που έκαναν άλλοι στο παρελθόν. Δεν θα ζητήσω να αλλάξουν οι κανονισμοί επειδή μία ομάδα κυριαρχεί στη Formula 1. Αν μια ομάδα κυριαρχεί όπως ο Φερστάπεν τώρα τότε είναι δίκαιο. Στο σπορ μας πρέπει να υπάρχει η αξιοκρατία. Όσο είσαι εντός κανονισμών, αγωνιστικών, τεχνικών και οικονομικών τότε το μόνο που έχεις να πεις είναι μπράβο».

Επιπλέον, μίλησε για την εποχή που η Mercedes κατέκτησε τους 15 από τους 16 τίτλους της F1 από το 2014 μέχρι το 2021: «Θυμάμαι αρκετό κόσμο να παραπονιέται και να “κλαίει” όταν εμείς κερδίζαμε. Η ψυχαγωγία ακολουθεί το σπορ, όχι το αντίθετο. Δεν μπορούμε να γίνουμε σαν το WWE και να έχουμε σενάριο στους αγώνες μας. Δεν θέλουμε να έχουμε τέτοιους αγώνες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0