Καρώ Σημαία

Πέρεζ: «Ξεμπέρδεψα από τις Φεράρι - Νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση»

Πέρεζ: «Ξεμπέρδεψα από τις Φεράρι - Νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση»

O Πέρεζ, μετά τη δεύτερη θέση στη Μόντσα, μίλησε για την κόντρα του με τους Σάινθ και Λεκλέρ καθώς και για το πως ο ίδιος αισθάνεται ενόψει των επόμενων αγώνων του πρωταθλήματος της Formula 1.

Ο Σέρχιο Πέρεζ πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση στο Grand Prix της Ιταλίας, με την οποία εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στο βάθρο της Μόντσα. Η Red Bull έκανε για ακόμα μία φορά το 1-2 και ο Μεξικανός οδηγός δεν θα μπορούσε να μην είναι ευχαριστημένος από την απόδοση του ίδιου και της ομάδας του.

Στις δηλώσεις του στάθηκε στις «μάχες» που είχε με τις δύο Φεράρι, καθώς και στο πως κατάφερε τελικά να προσπεράσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για την έκβαση του αγώνα:

Η δεύτερη θέση είναι το μέγιστο που μπορούσα σήμερα να πάρω. Το προσπέρασμα ήταν πολύ δύσκολο, πιο δύσκολο απ’ όσο περιμέναμε. Η Ferrari είχε υψηλή τελική ταχύτητα και καλή έξοδο από την τελευταία στροφή. Δεν ήταν αρκετή η τελική μας. Αν ήμουν τρία δέκατα μακριά στην ευθεία δεν είχα ελπίδα για προσπέρασμα. Πέρασα τελικά τον Σαρλ και τον Κάρλος, ήταν τρελές μάχες γιατί χρησιμοποίησα πολύ τα ελαστικά μου»

Για τις Φεράρι:   

«Δεν μπορούσα να πλησιάσω τον Σαρλ στη μάχη μου με τις Ferrari. Είχαμε κολλήσει στο DRS. Έπρεπε να τον πιέσω και όταν έχασε το DRS τον πέρασα. Τελικά κατάφερα να ξεμπερδέψω και από τους δύο».

Για τους επόμενους αγώνες:

«Κάναμε μεγάλη πρόοδο στο στήσιμο του μονοθεσίου. Νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Η φόρμα μου θα βελτιώνεται στους επόμενους αγώνες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0