Καρώ Σημαία

Λεκλέρ: «Μακάρι να είχα κάνει τη συμφωνία που λέτε»

Λεκλέρ: «Μακάρι να είχα κάνει τη συμφωνία που λέτε»
Ο Σαρλ Λεκλέρ διέψευσε τα δημοσιεύματα του ιταλικού και γαλλικού τύπου που τον ήθελαν να έχει ήδη φτάσει σε προφορική συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του με τη Ferrari μέχρι και το 2029.

Μπορεί το συμβόλαιο του Σαρλ Λεκλέρ να διαρκεί ως το 2024, όμως ξένα μέσα έγραφαν ότι είχε ανανεωθεί για τα επόμενα 5 χρόνια με απολαβές ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Όταν όμως ρωτήθηκε στο πλαίσιο του GP Ολλανδίας από τους δημοσιογράφους για τα δημοσιεύματα αυτά, ο Λεκλέρ απάντησε χαμογελώντας «μακάρι να είχα κάνει αυτή τη συμφωνία, διότι μοιάζει σαν καλή συμφωνία»!
Ο διευθυντής της Scuderia, Φρεντ Βασέρ, έχει επαναλάβει ότι οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ θα ξεκινήσουν αργότερα φέτος κάνοντας την διαδικασία να φαίνεται απλά τυπική.

Ο Μονεγάσκος πιλότος της Ferrari δήλωσε την πλήρη εμπιστοσύνη του στο πλάνο του Βασέρ για την αναδόμηση της ομάδας ώστε να κάνει και πάλι πρωταθλητισμό: «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος για αυτό. Το να σας πω αν θα χρειαστούν δύο μήνες ή ένας χρόνος ή τρία χρόνια [για να τελεσφορήσει] είναι πολύ δύσκολο. Ελπίζω όχι τρία χρόνια! Αλλά είμαι απόλυτα βέβαιος ότι είναι η σωστή προσέγγιση. Έρχονται νέοι μηχανικοί στην ομάδα. Πρόκειται για ένα πλάνο διαρκείας για την ενίσχυση της ομάδας τα προσεχή χρόνια, και πιστεύω ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος. Έχω πειστεί από το όραμα που έχει ο Φρεντ για την ομάδα. Αναμφίβολα δουλεύουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Πόσο καιρό θα χρειαστεί; Δεν ξέρω».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0