Καρώ Σημαία

Αλόνσο: «Μετανιώνω που δεν έγινα πρωταθλητής στη Φεράρι, δεν απόλαυσα τον καιρό μου στη F1»

Αλόνσο: «Μετανιώνω που δεν έγινα πρωταθλητής στη Φεράρι, δεν απόλαυσα τον καιρό μου στη F1»

Ο Φερνάντο Αλόνσο δήλωσε πως αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο… πίσω, θα ήθελε να κατακτήσει έναν τίτλο με τη Φεράρι, αλλά και να διασκέδαζε περισσότερο σε αυτούς που πήρε το 2005 και το 2006 με τη Ρενό.

Μετανιωμένος για… δύο πράγματα στην καριέρα του φάνηκε ο Φερνάντο Αλόνσο, με τον νυν οδηγό της Aston Martin να ήθελε να είχε κατακτήσει έναν παγκόσμιο τίτλο με την Φεράρι, αλλά και να είχε ζήσει περισσότερο τις στιγμές, μετά από αυτούς που πήρε με τη Ρενό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος με τη Ferrari, αυτό είναι ίσως το πρώτο που θα διάλεγα αν μπορούσα να πάω πίσω στον χρόνο», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Αλόνσο.

«Το 2010 και το 2012 βρεθήκαμε λίγους γύρους μακριά από τον τίτλο. Αυτό πιθανότατα θα μπορούσε να είχε αλλάξει λίγο την έκβαση πολλών πραγμάτων, την ιστορία που ακολούθησε πίσω από ορισμένα πράγματα», πρόσθεσε ο Ισπανός.

Και μιλώντας γενικότερα για όσα μετανιώνει από τα χρόνια του στη F1, συμπλήρωσε: «Αυτό που μετανιώνω επίσης, σίγουρα, ήταν ότι δεν απόλαυσα περισσότερο τον καιρό μου (στη F1), την καριέρα μου.

Ξέρω ότι βρίσκομαι στο τέλος της. Με περιμένει μια καινούρια ζωή σε ορισμένα χρόνια, όπου δεν θα οδηγώ, και κοιτάζοντας πίσω στην καριέρα μου βλέπω πολλά παλά που συνέβησαν, καλές φιλίες και εκπληκτικές εμπειρίες. Αλλά νιώθω ότι θα μπορούσα να τα είχα χαρεί περισσότερο.

Αν είχα την ευκαιρία να ζήσω την ίδια ζωή ξανά, μάλλον δεν θα άλλαζα τίποτα με τις ομάδες μου. Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν να ζω λίγο περισσότερο τις στιγμές, και να προσπαθώ να αντλώ περισσότερες αναμνήσεις από αυτές.

Κέρδισα το πρωτάθλημα στη Βραζιλία το 2005 και πάλι το 2006, και δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα από εκείνα τα απογεύματα και τις νύχτες. Κι αυτό είναι λίγο λυπηρό», κατέληξε ο Φερνάντο Αλόνσο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0