Καρώ Σημαία

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Ράλι Ακρόπολις

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Ράλι Ακρόπολις

Στην ειδική εκδήλωση που διεξήχθη στο Φάληρο, στην περιοχή που θα πραγματοποιηθεί η υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις φέτος, γνωστοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τον αγώνα της χώρας μας.

Η φετινή υπερειδική διαδρομή του Ράλι Ακρόπολις θα είναι κάτι το διαφορετικό απ’ ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα. Μετά τις επιτυχίες στο κέντρο της Αθήνας και στο ΟΑΚΑ, το «πάρτι» θα συνεχιστεί την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Νερού, στο Φάληρο.

eko_superspecial_stage_2023.jpg

Μετά την πανηγυρική εκκίνηση, που θα δοθεί κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης στις 18:00, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα καταφθάσουν στην υπερειδική, με το πρώτο να τρέχει στις 19:05.

Οι οδηγοί θα αγωνιστούν ανά ένας, ακριβώς όπως και στις υπόλοιπες 14 ειδικές διαδρομές του Ράλι Ακρόπολις. Από τις ε.δ. «Λουτράκι» και «Πίσια» σε εκείνες της Στερεάς Ελλάδας, με επίκεντρο και πάλι τη Λαμία την Παρασκευή (08/09), μέχρι το απόγευμα της επόμενης μέρας.

eko_acropolisrally_ss15_elatia-15.jpg

Την Κυριακή (09/09) η δράση θα ξεκινήσει από τις 08:52 με την ε.δ. «Ταρζάν», αφήνοντας για το τέλος τα δύο περάσματα από τη Γραμμένη – με το δεύτερο να λογίζεται και ως Wolf Power Stage.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0