Καρώ Σημαία

Χιλ: «Μόνο δύο οδηγοί ίσως σταματήσουν τον Φερστάπεν!»

Χιλ: «Μόνο δύο οδηγοί ίσως σταματήσουν τον Φερστάπεν!»

Ο Ντέιμον Χιλ θεωρεί πως ο Μαξ Φερστάπεν θα κάνει... περίπατο στη Formula 1, αν δύο συγκεκριμένοι οδηγοί δεν του βάλουν «φρένο».

Η Red Bull Racing έχει κερδίσει κάθε Grand Prix έως τώρα, με τη RB19 να «τρομοκρατεί» στα χέρια των Φερστάπεν και Πέρες.

Σύμφωνα με τον άλλοτε παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Ντέιμον Χιλ, δεν κρίνεται απίθανο να κερδίσει ο Μαξ Φερστάπεν όλα τα GP που απομένουν. Εκτός κι αν οι Αλόνσο και Χάμιλτον καταφέρουν να τον περιορίσουν.

«Το να κερδίσεις όλα τα Grand Prix σε μία σεζόν είναι κάτι που κανένας δεν έχει καταφέρει. Η Red Bull λέει πως δεν θα το κάνει, όμως πιστεύω ότι θα το ήθελαν πολύ. Με βάση την εμπειρία μου, δύο οδηγοί είναι αυτοί που μπορούν να σταματήσουν τη Red Bull και τον Φερστάπεν. Αυτοί είναι οι Λιουίς Χάμιλτον και Φερνάντο Αλόνσο. Πιστεύω θα κερδίσουν και πάλι.

Αν οι Χάμιλτον και Αλόνσο δεν καταφέρουν να κερδίσουν, τότε ειλικρινά πιστεύω πως ο Μαξ θα πάρει όλες τις νίκες που απομένουν. Θα είναι ένα τρομερό επίτευγμα για τη Red Bull και στο τέλος της σεζόν θα είναι σε μεγάλη ένταση για να το καταφέρει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0