Καρώ Σημαία

Formula1, Μερσέντες: Καθυστέρηση στη ανανέωση του συμβολαίου του Χάμιλτον εξαιτίας των… υψηλών του απαιτήσεων

Formula1, Μερσέντες: Καθυστέρηση στη ανανέωση του συμβολαίου του Χάμιλτον εξαιτίας των… υψηλών του απαιτήσεων

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η καθυστέρηση στην ανανέωση του συμβολαίου μεταξύ Χάμιλτον και Μερσέντες, οφείλεται σε αυξημένες απαιτήσεις του Βρετανού οδηγού.

Η συνεργασία μεταξύ του Λιούις Χάμιλτον και της Μερσέντες πλησιάζει προς το τέλος της, ωστόσο και από τις δύο πλευρές υπάρχει θέληση για την επέκτασή της.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, οι συζητήσεις σχετικά με το ζήτημα της επέκτασης του συμβολαίου του Βρετανού έχουν ήδη ξεκινήσει αλλά φαίνεται πως προς το παρόν έχουν «παγώσει» εξαιτίας των ιδιαίτερων αιτημάτων που έχει θέσει ο Χάμιλτον.

Πιο συγκεκριμένα, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής επιθυμεί μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία που θα περιλαμβάνει μπόνους 15 εκατομμυρίων λιρών σε περίπτωση που κατακτήσει τον τίτλο.

Επιπλέον, σύμφωνα με την Daily Mail, ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει να είναι πρεσβευτής της εταιρίας ακόμα και όταν σταματήσει την καριέρα του στη Formula1!   

Ο Βρετανός ίσως, λοιπόν, κληθεί να μειώσει λίγο τις απαιτήσεις του προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία, η οποία πιθανότατα θα προβλέπει ανανέωση για έναν χρόνο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0