Καρώ Σημαία

Ντανιέλ Ρικιάρντο: «Θα ήταν παραμυθένιο να κλείσω την καριέρα μου στη Red Bull»

Ντανιέλ Ρικιάρντο: «Θα ήταν παραμυθένιο να κλείσω την καριέρα μου στη Red Bull»

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο επιθυμεί να επιστρέψει στη Formula 1, αγωνιζόμενος για λογαριασμό των «ταύρων», ωστόσο αυτό δεν προμηνύεται εύκολο.

Μετά το «διαζύγιο» με την McLaren, ο Ρικιάρντο αρκέστηκε σε ρόλο δοκιμαστή στη Red Bull για τη φετινή χρονιά της Formula 1. Ο Αυστραλός είναι οδηγός προσομοιωτή στο εργοστάσιο του Μίλτον Κινς και βοηθάει την ομάδα στην προσπάθειά της να κατακτήσει τα πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών.

Παράλληλα, αναζητεί μία δεύτερη ευκαιρία στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ και έναν τρόπο να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Η πρόκληση του να κερδίσει την εμπιστοσύνη της αυστριακής ομάδας δεν είναι εύκολη, όμως ο 33χρονος είναι πεπεισμένος πως μπορεί να τα καταφέρει.

Στο πλαίσιο του Grand Prix Καναδά, ρωτήθηκε από το ESPN σχετικά με το εάν θα επιθυμούσε να αγωνιστεί εκ νέου για την Red Bull. «Θα ήταν σαν παραμύθι. Για να είμαι ειλικρινείς, το παραμυθένιο τέλος θα είναι να κλείσω την καριέρα μου στην Red Bull. Θα δούμε.

Μάλλον θα χρειαστεί να δουλέψω σκληρά από τα χαμηλότερα στρατόπεδα πρώτα, αλλά είναι πολύ ωραίο το να βρίσκομαι και πάλι στα paddock. Πιστεύω πως μπορώ να επιστρέψω στη δράση σε μία πιο ολοκληρωμένη έκδοση του εαυτού μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν θεωρείται πιθανό, καθώς ο Σέρχιο Πέρεζ δεσμεύεται με συμβόλαιο. Για αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN, ο Ρικιάρντο θα ήταν ανοικτός στην επιστροφή του στη δράση με την Alpha Tauri.

Η παρουσία του Νικ Ντε Βρις δεν έχει εντυπωσιάσει και ο Ολλανδός βρίσκεται υπό πίεση. Δεν έχει καταφέρει να κοντράρει στα ίσα ίσα τον Γιούκι Τσουνόντα και ως αποτέλεσμα η θέση του στην ομάδα είναι σε κίνδυνο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0