Καρώ Σημαία

Μαξ Φερστάπεν: «Θα ήταν φανταστικό να οδηγήσω για τη Φεράρι»

Μαξ Φερστάπεν: «Θα ήταν φανταστικό να οδηγήσω για τη Φεράρι»

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Μαξ Φερστάπεν, αναφέρθηκε στο όνειρο του να οδηγήσει μελλοντικά ένα μονοθέσιο της Φεράρι, αν και το θεωρεί δύσκολο γιατί δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από μία κυρίαρχη ομάδα, όπως είναι η Red Bull σήμερα.

Για πολλούς πιλότους της F1 το να εκπροσωπήσεις την Φεράρι αποτελεί όνειρο ζωής και αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Φερστάπεν.

Ο Ολλανδός, σε πρόσφατη συνέντευξη του στο ιταλικό «Rossmotori.it», ανέφερε ότι θα ήθελε στο τέλος του συμβολαίου του με την Red Bull να οδηγήσει για τη Φεράρι και ότι σκοπεύει να παραμείνει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και να δοκιμάσει και καινούργια πράγματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τον καιρό που θα τελειώνει το συμβόλαιό μου θα είναι 31 ετών, και θα είμαι πια στη Formula 1 πολύ καιρό. Λατρεύω να κερδίζω, να είμαι ανταγωνιστικός, αλλά αν δεν μπορείς να έχεις το απόλυτο κίνητρο που χρειάζεσαι για κάθε αγώνα τότε θα πρέπει να αναρωτηθείς αν θέλεις πραγματικά να συνεχίσεις.

Μου αρέσουν οι 24 Ώρες του LeMans και οι αγώνες αντοχής, λατρεύω να βλέπω αγώνες με αυτοκίνητα GT στο Νίρμπουργκρινγκ. Όλα αυτά θέλω να τα δοκιμάσω στη ζωή μου, αλλά όχι όταν θα είμαι 40 ή 50 χρονών. Σε εκείνο το σημείο δεν θα αποδίδω τόσο καλά πια. Πιστεύω ότι μπορώ να πετύχω σπουδαία πράγματα όταν θα είμαι 31 ετών, είμαι πεπεισμένος για αυτό».

Είναι ένας τίτλος με τη Φεράρι ένα από αυτά τα σπουδαία πράγματα; «Πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο ανταγωνιστικοί θα είμαστε από τώρα μέχρι το 2028», απάντησε ο Μαξ. "Είναι δύσκολο να φύγεις από μια κυρίαρχη ομάδα. Με ρωτούν συχνά αν έχω μια ονειρική ομάδα, και ξέρω ότι η Ferrari έχει να επιδείξει εκπληκτική ιστορία στη F1. Είναι μια ομάδα στην οποία θα ήταν φανταστικό να αγωνιστώ. Ωστόσο, όπως έχω πει πολλές φορές, θέλω να είμαι πάντοτε στο ταχύτερο αυτοκίνητο», πρόσθεσε.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0