Καρώ Σημαία

Λεκλέρ: «Χειρότερα δεν γίνεται, στόχος να βελτιωθούμε»

Λεκλέρ: «Χειρότερα δεν γίνεται, στόχος να βελτιωθούμε»

Απογοήτευση κυριαρχεί στο «στρατόπεδο» της Φεράρι, με το Σαρλ Λεκλέρ να δηλώνει μετά τον αγώνα ότι τα πράγματα δεν γίνεται να εξελιχθούν χειρότερα απ’ ότι είναι τώρα.

Άλλο ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα για την Φεράρι και τα προβλήματα… συνεχίζονται. Ο Σάινθ μπορεί να εκκίνησε στην πρώτη σειρά του grid, δίπλα στον νικητή του Grand Prix Ισπανίας Μαξ Φερστάπεν, όμως τερμάτισε 5ος, ενώ ο Λεκλέρ έμεινε εκτός βαθμολογούμενης 10άδας, έχοντας ξεκινήσει από το pit lane.

Ο Μονεγάσκος ήταν άκρως απογοητευμένος από το πώς εξελίχθηκε ο αγώνας του και ανέφερε στο F1 TV: «Έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε. Είναι πολύ παράξενο αυτό που συμβαίνει και δύσκολο να το κατανοήσουμε. Στο πρώτο σετ με τη σκληρή γόμα δεν είχα καθόλου πρόσφυση, ήταν πολύ κακό stint. Ειδικά τα εμπρός ελαστικά δεν είχαν καθόλου καλό κράτημα.

Μετά έβαλα το δεύτερο σετ της σκληρής γόμας και όλα ήταν καλά. Ως οδηγός κάνεις ακριβώς τα ίδια πράγματα και όλα είναι εντελώς διαφορετικά. Είχαμε λιγότερα προβλήματα σε σχέση με τις κατατακτήριες, αλλά δυσκολευτήκαμε πολύ με τα ελαστικά στην αρχή του αγώνα».

Ολοκλήρωσε «χαμένος» στις σκέψεις του δηλώνοντας ότι: «Για να είμαι ειλικρινής ελπίζω τα πράγματα να μη γίνουν χειρότερα. Βλέποντας το πώς εξελίχθηκε ο αγώνας μας, δεν γίνεται τα πράγματα να γίνουν χειρότερα. Ο στόχος είναι να γίνουμε καλύτεροι».

Ο Λεκλέρ είναι στην 7η θέση της κατάταξης της Formula 1 με 42 μόλις βαθμούς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0