Καρώ Σημαία

Χάμιλτον: «Δεν το περίμενα, ήρθαμε λίγο πιο κοντά στη Red Bull»

Χάμιλτον: «Δεν το περίμενα, ήρθαμε λίγο πιο κοντά στη Red Bull»

Ευχάριστα έκπληκτος έμεινε ο Λιούις Χάμιλτον από την απόδοση του μονοθεσίου του και το διπλό βάθρο της Mercedes στο Grand Prix Ισπανίας.

Οι εκτεταμένες και ριζικές αναβαθμίσεις της W14 είχαν ήδη αντίκτυπο με το μονοθέσιο της Mercedes να έχει ήδη τελείως διαφορετική δυναμική, σε σύγκριση με την σεζόν έως τώρα.

Και οι δύο οδηγοί της βρέθηκαν στο βάθρο, με τον Χάμιλτον στην 2η θέση και τον Ράσελ στην 3η, με τον Μαξ Φερστάπεν να είναι ξανά ο μεγάλος νικητής.

Ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 έμεινε ευχαριστημένος από την απρόσμενη βελτίωση της ομάδας του και δήλωσε μετά τον αγώνα: «Τι αποτέλεσμα για την ομάδα μας, σίγουρα δεν περιμέναμε να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα σήμερα. πότε θέλω να βγάλω το καπέλο μου στην ομάδα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους πίσω στο εργοστάσιο που συνέχισαν να πιέζουν και μας έφεραν λίγο πιο κοντά στις Red Bull. Είναι ακόμα λίγο μπροστά, αλλά θα συνεχίσουμε να τους καταδιώκουμε, όμως σήμερα το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Και ο Τζορτζ έκανε σπουδαία δουλειά».

Σε ερώτηση του πρώην team mate του, Νίκο Ρόσμπεργκ, για την ανταγωνιστικότητα της Mercedes ο Χάμιλτον απάντησε: «Πιστεύω ότι [η Red Bull] είναι πολύ γρήγορη προς το παρόν, αλλά το δουλεύουμε. Ένα βήμα τη φορά, κι αν φτάσουμε κοντά τους μέχρι το τέλος της σεζόν αυτό θα είναι υπέροχο. Αλλά αν όχι, του χρόνου».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0