Καρώ Σημαία

Χάμιλτον: «Κοντά σε νέο συμβόλαιο με τη Mercedes»

Χάμιλτον: «Κοντά σε νέο συμβόλαιο με τη Mercedes»
Έβαλε τέλος στις όποιες φήμες για αποχώρησή του από τη Mercedes o Χάμιλτον.
Ξεκάθαρος ήταν ο Λούις Χάμιλτον, ο οποίος ανέφερε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Mercedes και είναι κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Διαβάστε όσα είπε:

«Όταν είσαι σε διαδικασία διαπραγμάτευσης ενός νέου συμβολαίου, πάντα θα υπάρχουν φήμες. Μέχρι να σας πω εγώ κάτι καινούργιο, αυτά θα συμβαίνουν. Ένα συγκεκριμένο άτομο σε αυτή την αίθουσα έχει γράψει τουλάχιστον μία από τις φήμες που κυκλοφορούν. Ίσως με τη ματαίωση του αγώνα στην Ίμολα να βαρέθηκε.

Η ομάδα μου δουλεύει στενά στο παρασκήνιο με τον Τότο Βολφ. Είμαστε κοντά στο να έχουμε έτοιμο το συμβόλαιο. Έχει αφοσιωθεί η ομάδα μου κι έτσι μπορώ να συγκεντρωθώ στη δική μου δουλειά. Συνήθιζα να κάνω τις διαπραγματεύσεις μόνος μου και ήταν ιδιαίτερα αγχωτικό και δεν χρειάζεται να το ξανακάνω. Είναι η πρώτη φορά που δεν κάνω εγώ τις διαπραγματεύσεις για ένα νέο συμβόλαιο.

Έχω μια φοβερή ομάδα που κάνει φοβερή δουλειά στο παρασκήνιο. Λέω το τι θέλω και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Ελπίζω τις επόμενες εβδομάδες να έχουμε κάποιου είδους ανακοίνωση. Είμαστε πολύ κοντά στην ανανέωση».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης