Καρώ Σημαία

Μήνυμα εξ' ουρανού για νίκη του Αλόνσο στο Μονακό! (video)

Μήνυμα εξ' ουρανού για νίκη του Αλόνσο στο Μονακό! (video)
Και εκεί που κάτι τέτοιο έμοιαζε το λιγότερο δύσκολο, ένας εξωτερικός πάραγοντας ξαφνικά πολλαπλασίασε τις πιθανότητες του Φερνάντο Αλόνσο να τερματίσει στην πρώτη θέση στο επερχόμενο Grand Prix του Μονακό.
Το φημισμένο Grand Prix του Μονακό πλησιάζει (26-28/5) και σε αυτό, αυξημένες πιθανότητες να δει πρώτος την καρώ σημαία έχει ο Φερνάντο Αλόνσο, μετά το απρόσμενο μήνυμα που δέχθηκε στους δρόμους του Πριγκιπάτο.

«Αν τα πάμε καλά στις κατακτήριες του Σαββάτου, τότε θα έχουμε βάλει τις βάσεις για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Θα έλεγα ψέμματα αν υποστήριζα ότι δεν ήρθα εδώ για τη νίκη. Θα επιτεθώ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο αγώνα», διαμηνύει ο έμπειρος Ισπανός οδηγός, με την περίπτωση βροχής να εξηπυρετεί φυσικά το μονοθέσιο της Άστον Μάρτιν στο ήδη αργό «σιρκουί» του Μονακό.

Πέρα όμως από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ο Φερνάντο Αλόνσο έχει έναν ακόμα λόγο να αισθάνεται αισιόδοξος και αυτός έχει να κάνει με ένα... πετούμενο. Ειδικά αν είναι προληπτικός. Περπατώντας λοιπόν στα paddock μια μέρα πριν ξεκινήσουν οι πρώτες κατατακτήριες είδε ένα πουλί να τον... σημαδεύει και να κουτσουλάει στο jacket του. Εξέλιξη που όπως φάνηκε ξάφνιασε τον Αλόνσο, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο «αέρα στα πανιά του».
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0