Καρώ Σημαία

Formula 1, Honda: «Ανοιχτή» στο σενάριο συνεργασίας με τον Φερνάντο Αλόνσο

Formula 1, Honda: «Ανοιχτή» στο σενάριο συνεργασίας με τον Φερνάντο Αλόνσο

 Ο πρόεδρος της Honda μίλησε για την επικείμενη συνεργασία της ιαπωνικής φίρμας με την Aston Martin και τον Φερνάντο Αλόνσο μετά το επεισοδιακό «διαζύγιο» του 2015 με πρωταγωνιστή τον Ισπανό οδηγό.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ Honda και Aston Martin, που θα ξεκινήσει από το 2026, ο πρόεδρος της ιαπωνικής εταιρίας μίλησε για το πιθανό σενάριο της συνεργασίας τους με έναν παλιό τους γνώριμο, το Φερνάντο Αλόνσο.

Οι δύο πλευρές είχαν συνεργαστεί ξανά όταν ο Ισπανός οδηγός βρισκόταν στην ομάδα της Μακλάρεν. Μία δήλωσή του σχετικά με τον κινητήρα που είχε δημιουργήσει η Honda για το μονοθέσιό του, είχε προκαλέσει την οργή των κατασκευαστών.

Ως εκ τούτου, οι Ιάπωνες απαγόρευσαν στον προμηθευτή κινητήρων του Indycar στο οποίο συμμετείχε ο Αλόνσο, να του παράσχουν το μονοθέσιο για τα 500 μίλια της Ινδιανάπολης.

Ο πρόεδρος της εταιρίας φαίνεται πως έχει… ξεπεράσει τα όσα έγιναν μεταξύ εκείνων και του Ισπανού, υποστηρίζοντας πως θα συνεργαστούν μαζί του, καθώς σέβονται στις ικανότητές του.    

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0