Καρώ Σημαία

Formula 1: Ο αντιπρόεδρος της Φεράρι δηλώνει… θαυμαστής του Φερστάπεν

Formula 1: Ο αντιπρόεδρος της Φεράρι δηλώνει… θαυμαστής του Φερστάπεν

Ο αντιπρόεδρος της Φεράρι, Πιέρο Φεράρι, μίλησε για τις επιδόσεις της Scuderia τη φετινή σεζόν καθώς και για τον Σαρλ Λεκλέρ, ο οποίος υστερεί σε έναν τομέα έναντι του Μαξ Φερστάπεν.  

Ο Πιέρο Φεράρι, αν και αντιπρόεδρος της Scuderia, δεν μάσησε τα λόγια του μιλώντας για τον Σαρλ Λεκλέρ επισημαίνοντας πως ο Μονεγάσκος οδηγός κάνει συχνά λάθη κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ο 25χρονος θα πρέπει, σύμφωνα με τον ίδιο, να βελτιωθεί ώστε να μπορέσει να ανταγωνιστεί στα ίσα τον Μαξ Φερστάπεν.

Σχετικά με τον Ολλανδό οδηγό της Red Bull, Ο Πιέρο Φεράρι μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια στο Autosport, δηλώνοντας πως εκείνος βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του

Αναλυτικά τα λόγια του αντιπροέδρου της Φεράρι:   

«Ο Σαρλ έχει την ταχύτητα να είναι ισάξιος του Φερστάπεν. Όμως έχει λιγότερη εμπειρία από πλευράς συμμετοχών σε Grand Prix. Ο Λεκλέρ μπορεί να βελτιωθεί και θα εξελιχθεί ως οδηγός. Για τον Σάινθ ισχύει το ίδιο, δεν έχουμε δει ακόμη την πλήρη δυναμική του, το περιμένουμε»

«Είναι τρομερά γρήγορος. Οδήγησε στη Formula 1 πριν καν πάρει την άδεια οδήγησής του. Ήμουν εκεί όταν πήρε την πρώτη του νίκη στη Βαρκελώνη. Έκανε λάθη, είχε ατυχήματα. Είναι νέος αλλά έχει μπόλικη εμπειρία. Είναι ένας φοβερός οδηγός που είναι τώρα στο απόγειο της καριέρας του».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0