Καρώ Σημαία

Λανς Στρολ: «Έχω καλά αποτελέσματα – Αρκετοί δεν αναγνωρίζουν την αξία μου»

Λανς Στρολ: «Έχω καλά αποτελέσματα – Αρκετοί δεν αναγνωρίζουν την αξία μου»

Ο Λανς Στρολ απάντησε στους επικριτές του, λέγοντας πως παρά τα όσα ακούγονται έχει καταφέρει να κερδίσει τη θέση του στη Formula 1 επάξια, έχοντας μάλιστα ανέβει τρεις φορές στο βάθρο μέσα στην επταετή πορεία του στη διοργάνωση.  

Ο Λανς Στρολ πολλές φορές έχει χαρακτηριστεί ως «pay driver» εξαιτίας του ότι ο πατέρας του είναι ο ιδιοκτήτης της Άστον Μάρτιν στην οποία και αγωνίζεται. Ο 24χρονος Καναδός θέλησε να απαντήσει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky Sports, λέγοντας πως όσα ακούγονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο ίδιος βρίσκεται στην F1 από το 2017 και μέσα στο διάστημα αυτό έχει κερδίσει μία pole position ενώ παράλληλα έχει ανέβει τρεις φορές στο βάθρο. Σε ερώτηση σχετικά με το αν αισθάνεται αδικημένος ως οδηγός, εκείνος απάντησε:

«Είχα ορισμένα πολύ καλά αποτελέσματα, έχω κατακτήσει pole position, έχω τερματίσει στο βάθρο, έχω βαθμολογηθεί αρκετές φορές. Αρκετός κόσμος, λόγω του παρελθόντος μου, από πού προέρχομαι, δεν με στηρίζει ούτε αναγνωρίζει την αξία μου όταν πρέπει. Το έχω αποδεχτεί αυτό τα τελευταία χρόνια και προσπαθώ να μην δίνω σημασία. Είναι αρνητική ενέργεια και προτιμώ να έχω γύρω μου ανθρώπους που μου δίνουν θετική ενέργεια. Δεν με νοιάζει αν ο κόσμος δεν αναγνωρίζει ότι πήρα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Είμαι ο πρώτος που θα κατακρίνει τον εαυτό μου αν δεν έχω ένα καλό αποτέλεσμα. Μερικές φορές είμαι πολύ σκληρός με εμένα. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να κάνεις φοβερή δουλειά το Σάββατο και να ολοκληρώνεις ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή. Είναι φανταστικό συναίσθημα. Αυτό μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω να αγωνίζομαι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0