Καρώ Σημαία

Ραλφ Σουμάχερ: «Ο Λεκλέρ δεν έχει την ωριμότητα να γίνει πρωταθλητής»

Ραλφ Σουμάχερ: «Ο Λεκλέρ δεν έχει την ωριμότητα να γίνει πρωταθλητής»

Ο πρώην οδηγός της Formula 1, Ραλφ Σουμάχερ, άσκησε δριμεία κριτική στους οδηγούς της Φεράρι και συγκεκριμένα στον Σαρλ Λεκλέρ, τον οποίο αποκάλεσε «ανώριμο» για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.  

Ο Ραλφ Σουμάχερ που υπήρξε οδηγός της F1 με τις ομάδες των Williams και Toyota, δεν «μάσησε» τα λόγια του μιλώντας για την εμφάνιση της Φεράρι τη φετινή σεζόν.

Έριξε το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης στους Σάινθ και Λεκλέρ, αναφέροντα πως δεν είναι αρκετά σταθεροί, γεγονός που προκαλεί πολλά προβλήματα στους «τιφόζι».

Για τον Μονεγάσκο μάλιστα μίλησε με ιδιαίτερα σκληρά λόγια, λέγοντας πως δεν είναι ικανός να κατακτήσει ακόμα το πρωτάθλημα ακριβώς επειδή κάνει συνεχώς λάθη και δεν έχει την απαραίτητη ωριμότητα που απαιτείται.

Αναλυτικά τα όσα είπε σχετικά με την φετινή κακή επίδοση της Scuderia:

«Από τη στιγμή που ανέλαβε τη Ferrari ο Φρεντ Βασέρ, η ομάδα μου έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις. Πολλά έχουν συμβεί. Το μεγαλύτερο πρόβλημά τους είναι οι οδηγοί. Για εμένα, οι Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ δεν είναι αρκετά σταθεροί. Ο Λεκλέρ από μόνος του είπε πως πήγε ενάντια στις συμβουλές των μηχανικών του για το στήσιμο του μονοθεσίου. Με τα λάθη του δεν έχει την ωριμότητα και τη σταθερότητα να κατακτήσει το πρωτάθλημα για τη Ferrari. Προς το παρόν, δεν μπορεί να το κάνει. Προς το παρόν, η Ferrari κάνει καλύτερη δουλειά από τους οδηγούς της»         

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0