Καρώ Σημαία

Φερστάπεν: «Η στρατηγική απέδωσε - Ήταν μία σπουδαία νίκη»

Φερστάπεν: «Η στρατηγική απέδωσε - Ήταν μία σπουδαία νίκη»

Ο Μαξ Φερστάπεν «κυριάρχησε» για ακόμα μία φορά στο Γκραν Πρι του Μαϊάμι (7/5) και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα που κατάφερε να φέρει η ομάδα του.

Στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα, ο 25χρονς οδηγός της Red Bull υποστήριξε πως είχε εμπιστοσύνη στην στρατηγική που είχαν επιλέξει οι «ταύροι», ενώ υπογράμμισε πως ήταν σημαντικό το ότι η μονομαχία με τον Πέρεζ έληξε χωρίς απρόοπτα

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Τζένσον Μπάτον μετά την κούρσα του Μαϊάμι:    

«Αρχίσαμε να το συζητάμε χθες. Δεν ξέραμε ποιες θα ήταν οι καιρικές συνθήκες, όμως ήμασταν πεπεισμένοι ότι αυτή η στρατηγική θα απέδιδε. Και όντως, αυτό έγινε».

 «Ήταν ένας καλός αγώνας, έμεινα μακριά από μπελάδες στην εκκίνηση. Είχα έναν καθαρό αγώνα και περνούσα τα μονοθέσια ένα μετά το άλλο. Μπόρεσα να παραμείνω αρκετά στην πίστα με τα ελαστικά σκληρής γόμας και πιστεύω ότι εκεί κάναμε τη διαφορά. Στο τέλος είχαμε με τον Πέρεζ μία καλή μονομαχία, χωρίς απρόοπτα. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Πραγματικά ήταν μία σπουδαία νίκη. Οι κατατακτήριες ήταν ένα πισωγύρισμα για εμένα, όμως σήμερα ήμουν ήρεμος και όλα πήγαν βάσει σχεδίου. Αναμφίβολα, το να κερδίζεις από την 9η θέση στο grid είναι κάτι πολύ ικανοποιητικό».               

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0