Καρώ Σημαία

Formula 1,Red Bull: Ανανέωσε το συμβόλαιό του ο θρυλικός σχεδιαστής, Έντριεν Νιούι

Formula 1,Red Bull: Ανανέωσε το συμβόλαιό του ο θρυλικός σχεδιαστής, Έντριεν Νιούι

Μία από τις πιο εμβληματικές μορφές των τελευταίων χρόνων στη Formula 1, ο Έντριαν Νιούι, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Red Bull  βάζοντας τέλος στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παίρνει… μεταγραφή σε άλλη ομάδα.  

Ο επικεφαλής τεχνικός διευθυντής και σχεδιαστής της Red Bull, Έντριαν Νιούι, θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τους «ταύρους» ανανεώνοντας το συμβόλαιό του μετά από μία πολύ πετυχημένη σεζόν το 2022.

Πριν την είδηση πως ο Βρετανός σχεδιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Κρίστιαν Χόρνερ, οι φήμες που το ήθελαν να αλλάζει στρατόπεδο είχαν οργιάσει, ωστόσο όπως ανέφερε και ο επικεφαλής στρατηγικής της ομάδας, ο Νιούι είναι πιο αφοσιωμένος από ποτέ.

Ο επιτυχημένος σχεδιαστής είναι στην ομάδα από το 2006 και έκτοτε αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι κάθε επιτυχίας που έχει καταφέρει η Red Bull. Ο ίδιος ο Κρίστιαν Χόρνερ μίλησε για την παραμονή του Βρετανού στους «ταύρους» λέγοντας:

«Ο Έντριαν είχε ένα πολύ βασικό ρόλο στην ομάδα από την αρχή. Έχει τρομερή εμπειρία στο χώρο, συνεργάζεται πολύ καλά με το ανθρώπινο δυναμικό και τους οδηγούς. Πραγματικά είναι πιο αφοσιωμένος από ποτέ. Ενδιαφέρεται για την εξέλιξη στο τμήμα κινητήρων και η εξειδίκευση του στον κλάδο είναι απαραίτητη για εμάς και το μέλλον της ομάδας. Μπορεί να διακρίνει τις απαραίτητες αλλαγές που θα φέρουν μακροπρόθεσμο όφελος και ξέρει ακριβώς πως θα αναπτύξει το σχεδιασμό του μονοθεσίου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0