Καρώ Σημαία

Χάμιλτον: «Στη Mercedes αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου»

Χάμιλτον: «Στη Mercedes αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου»

Για το μέλλον του στη Mercedes μίλησε πρόσφατα ο Λιούις Χάμιλτον, αναφέροντας ότι δεν σκοπεύει να αποχωρήσει σύντομα.

Τέλος στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την ομάδα της Mercedes έβαλε ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός, σε πρόσφατες δηλώσεις του, ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί να παραμείνει όσο περισσότερο μπορεί, αναφέροντας μάλιστα ότι στην ομάδα νιώθει σαν στο σπίτι του.

Χαρακτηριστικά ο Χάμιλτον είπε:

«Εξακολουθώ να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Είναι μια οικογένεια. Βλέπω τον εαυτό μου να μένει με τη Mercedes μέχρι και τις τελευταίες μέρες, για να είμαι ειλικρινής. Αν δείτε τους θρύλους, ο Σερ Στέρλινγκ Μος ήταν με τη Mercedes μέχρι το τέλος των ημερών.

Οπότε, είναι ένα όνειρο αυτό για μένα να έχω κάτι τέτοιο... Βασικά, το έχω ήδη, οπότε να συνεχίσω με αυτό που έχω και να εξακολουθήσουμε να χτίζουμε τη φίρμα.

Έχω ορισμένους εξαιρετικούς συμμάχους μέσα στην ομάδα. Κι έχουμε μια σπουδαία σχέση εδώ. Πιστεύω πως, για μένα προσωπικά, όσο μπορώ να βοηθάω την ομάδα, όσο μπορώ να συμβάλλω ώστε να πηγαίνει μπροστά και να συνεισφέρω, θα θέλω να μένω εδώ.

Αν υπάρξει ποτέ κάποια στιγμή που θα αισθάνομαι ότι δεν θα μπορώ να το κάνω αυτό, τότε θα έχει έρθει η ώρα να έρθει ένας νέος οδηγός και να πάρει τη θέση μου. Αλλά είμαι ακόμα αρκετά νέος, και σε αρκετά αξιοπρεπή κατάσταση

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0