Καρώ Σημαία

Formula 1: Ο οδηγός του αυτοκινήτου ασφαλείας αποκαλύπτει το πως έζησε τον τελικό του 2021 στο Άμπου Ντάμπι

Formula 1: Ο οδηγός του αυτοκινήτου ασφαλείας αποκαλύπτει το πως έζησε τον τελικό του 2021 στο Άμπου Ντάμπι

Ο Μπέρντ Μεϊλάντερ, οδηγός του αυτοκινήτου ασφαλείας της Formula 1, μοιράστηκε τη εμπειρία του από τον ανατρεπτικό τελικό του Άμπου Ντάμπι το 2021.

Ο τρόπος με τον οποίο ο Μαξ Φερστάπεν αναδείχθηκε πρωταθλητής το 2021, είναι ακόμα αμφιλεγόμενος. Ο τελικός στο Άμπου Ντάμπι ήταν ένας από τους πιο επεισοδιακούς τελικούς που έχουν γίνει, με τον Ολλανδό οδηγό της Red Bull να «κλέβει» την νίκη μέσα από τα χέρια του Λιούις Χάμιλτον στους τελευταίους γύρους.

Πολλές συζητήσεις έγιναν για το αυτοκίνητο ασφαλείας, τον ρόλο που έπαιξε στην εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα και στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Ο επι 23 χρόνια οδηγός του αυτοκινήτου, Μερντ Μεϊλάντερ, μίλησε για πρώτη φορά για το πως ένιωσε ο ίδιος μετά τα όσα διαδραματίστηκαν πριν την καρώ σημαία του τελευταίου Γκραν Πρι του 2021.

«Αμέσως μετά τον αγώνα, περπατούσα στο χώρο φιλοξενίας θεατών στα paddock φορώντας το κράνος μου. Πήγα στο πίσω μέρος και κάθισα σε ένα μέρος. Έπρεπε να μείνω μόνος μου και να σκεφτώ: τι ακριβώς έγινε»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0