Καρώ Σημαία

Formula 1: Τρεις κόκκινες σημαίες, οκτώ εγκαταλείψεις και στο τέλος νικητής ο Φερστάπεν στο Grand Prix της Αυστραλίας

Formula 1: Τρεις κόκκινες σημαίες, οκτώ εγκαταλείψεις και στο τέλος νικητής ο Φερστάπεν στο Grand Prix της Αυστραλίας
Το Grand Prix της Αυστραλίας είχε τα πάντα και τελικό νικητή τον Μαξ Φερστάπεν, με τους Χάμιλτον και Αλόνσο να ακολουθούν.

Ανεπηρέαστος από όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του Grand Prix της Αυστραλίας, ο Μαξ Φερστάπεν πήρε τη νίκη στον τρίτο φετινό αγώνα της Formula 1. Λιούις Χάμιλτον και Φερνάντο Αλόνσο συμπλήρωσαν την πρώτη τριάδα, σε έναν αγώνα που είχε τα πάντα.

Τρεις γύρους πριν την καρώ σημαία, ο Κέβιν Μάγκνουσεν είχε επαφή με τον τοίχο στην έξοδο της στροφής 3. Ως λογικό κι επόμενο, ο αγώνας διακόπηκε για να καθαριστεί η πίστα από τα θραύσματα της Haas.

Με την επανεκκίνηση, Αλόνσο και Σάινθ συγκρούστηκαν, κατέληξαν στον τοίχο και ακολούθησαν τρία μονοθέσια εκτός πίστας, γεγονός που έφερε κόκκινη σημαία ξανά.

Ο αγώνας ξεκίνησε και πάλι, με τους αγωνοδίκες να επαναφέρουν την προηγούμενη κατάταξη, επιβάλλοντας παράλληλα ποινή 5" στον Σάινθ. Κάτι που τον έφερε εκτός δεκάδας.

Σημειώνεται πως η πρώτη διακοπή στο Grand Prix της Αυστραλίας ήρθε μόλις στον 9ο γύρο, μιας και ένα ατύχημα του Άλεξ Άλμπον γέμισε την πίστα με θραύσματα, ενώ πριν από αυτήν, ο Σαρλ Λεκλέρ είχε εγκαταλείψει, μετά από επαφή με τον Λανς Στρολ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0