Καρώ Σημαία

Κάρλος Σάινθ: «Η Red Bull είναι σε άλλο επίπεδο»

Κάρλος Σάινθ: «Η Red Bull είναι σε άλλο επίπεδο»

Για την κυριαρχία της Red Bull στη Formula 1 μίλησε ο Κάρλος Σάινθ.

Η Red Bull έχει ξεκινήσει δυναμικά και τη φετινή σεζόν στη Formula 1. Η αυστριακή ομάδα συνεχίζει από εκεί που το άφησε πέρυσι και πλέον έχει συμπληρώσει 12 νίκες στα 13 πιο πρόσφατα Grand Prix.

Είναι προφανές ότι αποτελεί την κυρίαρχη δύναμη στον κόσμο της F1 και πάνω σε αυτό κλήθηκε να σχολιάσει ο οδηγός της Ferrari, Κάρλος Σάινθ.

Ο Ισπανός παραδέχθηκε την ανωτερότητα του μονοθέσιου της Red Bull, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία ομάδα που κάνει εξαιρετική δουλειά και την… ζηλεύει.

Παράλληλα, ανέφερε ότι δύσκολα κάποια άλλη ομάδα θα μπορέσεις να την κοντράρει φέτος για τον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρλος Σάινθ:

«Ποτέ δεν ήμουν από αυτούς που τους ενοχλούσε όταν μία ομάδα είχε κυρίαρχο ρόλο στο πρωτάθλημα. Ειδικά αν κυριαρχεί μία ομάδα όπως η Red Bull, η οποία έχει κάνει φανταστική δουλειά και το αξίζει. Μακάρι να ήμασταν εμείς στη θέση τους. Θα ήμουν πολύ νευριασμένος αν ο κόσμος ενοχλούνταν που θα κυριαρχούσαμε.

Δυστυχώς, αυτό το σπορ βασίζεται περισσότερο στα μονοθέσια από τους οδηγούς. Γνωρίζουμε τι είναι αυτό που κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά. Πάντως η Red Bull έχει ένα πολύ δυνατό δίδυμο. Αν ένα μονοθέσιο είναι καλό, δεν μπορούν όλοι να είναι στη μάχη του τίτλου. Αυτή είναι η φύση της Formula 1, είναι κάτι που έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν. Η ανάκαμψη του Φερστάπεν από τη 15η θέση, δείχνει πως η Red Bull είναι σε άλλο επίπεδο».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0