Καρώ Σημαία

Βολφ: «Από του χρόνου και πάλι νίκες για τη Mercedes»

Βολφ: «Από του χρόνου και πάλι νίκες για τη Mercedes»
Ο επικεφαλής της Mercedes F1, Τότο Βολφ είπε ότι δεν είναι ρεαλιστικό για τους Χάμιλτον και Ράσελ να τρέφουν ελπίδες ότι θα καταφέρουν να πάρουν νίκες από τη Red Bull επί ίσοις όροις στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1.

Η εμμονή της Mercedes F1 να μείνει πιστή στη σχεδιαστική φιλοσοφία του περσινού της μονοθεσίου W13 και με τη φετινή W14 απέτυχε παταγωδώς στο ξεκίνημα της φετινής Formula 1! H πρώην πρωταθλήτρια έμεινε στα GP του Μπαχρέιν και της Τζέντα χωρίς ρεαλιστική δυναμική να επιτρέψει στους Χάμιλτον και Ράσελ να διεκδικήσουν έστω και μία θέση στο βάθρο.

Τώρα η ομάδα του Μπράκλεϊ έχει αποφασίσει να αλλάξει ριζικά τη σχεδιαστική φιλοσοφία του φετινού της μονοθεσίου, φέρνοντάς το κοντά στις βασικές αρχές της ανίκητης Red Bull RB19. Και η διαδικασία για να το κατανοήσει και να το εξελίξει, σύμφωνα με τον Τότο Βολφ, θα χρειαστεί 6 έως 12 μήνες.

«Έχουμε κάνει μόνο δύο αγώνες φέτος, αλλά είναι ρεαλιστικό να κοιτάζουμε τις διαφορές; Όχι, δεν είναι» είπε ο Βολφ.

Και μετά για την ανασχεδιασμένη νέα Mercedes συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι ο χρόνος που θα χρειαστούμε είναι πιθανώς μεταξύ έξι και δώδεκα μηνών, διότι τόσος ήταν ο χρόνος που μας πήρε πέρσι για να καταλάβουμε τι ακριβώς συνέβαινε με το αυτοκίνητο».

Ο Αυστριακός εκτιμά, πάντως, ότι μετά το ντεμπούτο της ανασχεδιασμένης Mercedes στην πίστα θα αρχίσει να βαδίζει η ομάδα στο σωστό δρόμο για να αρχίσει να μειώνει τη χαώδη υστέρησή της από τη Red Bull, εξελίσσοντας στην πορεία με γοργό ρυθμό τη νέα Mercedes.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης0