Καρώ Σημαία

Φερστάπεν: «Δεν περίμενα να πάρω την pole position!»

Φερστάπεν: «Δεν περίμενα να πάρω την pole position!»

Όσα δήλωσε ο Μαξ Φερστάπεν, μετά την 21η pole position της καριέρας του.

Ο Μαξ Φερστάπεν «κυριάρχησε» στο Μπαχρέιν, όπου πήρε την pole position εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στο grid του πρώτου Grand Prix για το 2023. Κάτι που, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του, δεν το περίμενε.

«Πραγματικά με εξέπληξε ευχάριστα η pole, μετά τις δυσκολίες που είχα στις ελεύθερες δοκιμές. Συνήθως είμαστε καλύτεροι σε ρυθμό αγώνα, οπότε ας δούμε τι θα γίνει αύριο. Το τριήμερο άρχισε δύσκολα για εμάς χθες, ενώ και σήμερα το μεσημέρι δεν βρήκα ρυθμό. Ευτυχώς στις κατατακτήριες βρήκαμε το ιδανικό στήσιμο και είμαι πολύ χαρούμενος για την pole position αλλά και για την προσπάθεια όλης της ομάδας. Το να συνεχίζουμε από την περσινή μας επιτυχία και να εξακολουθούμε να έχουμε ένα δυνατό μονοθέσιο. Φαίνεται και από την εμφάνιση του Πέρεζ. Είναι καταπληκτικό το αποτέλεσμα και ανυπομονώ για τον αγώνα» ανέφερε αρχικά, για να συμπληρώσει.

«Σε σχέση με την περσινή χρονιά, φέτος όλοι γνωρίζουν πιο καλά τι πρέπει να προσέξουν στο μονοθέσιό τους. Οπότε όλοι ξεκινούν από καλύτερο σημείο και είναι πιο ανταγωνιστικοί. Οι αλλαγές επηρέασαν λίγο τους χρόνους των μονοθεσίων και όμως είμαστε πιο γρήγοροι από πέρσι. Θα δείτε και πάλι κατά τη διάρκεια της σεζόν όλοι να βελτιώνουν την απόδοσή τους. Αυτό είναι το υπέροχο με τη Formula 1».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0