Καρώ Σημαία

Και εγένετο... η νέα McLaren MCL37! (video)

Και εγένετο... η νέα McLaren MCL37! (video)
H McLaren την Πέμπτη (26/1) έθεσε σε λειτουργία για πρώτη φορά ο νέο της μονοθέσιο για τη F1 2023. 
Το πρώτο άκουσμα του κινητήρα Mercedes της νέας McLaren MCL37 στο εργοστάσιο του Ουόκινγκ είναι γεγονός, καθώς υπό το βλέμμα του διευθύνοντα συμβούλου της ομάδας, Ζακ Μπράουν, του νέου αγωνιστικού διευθυντή, Αντρέα Στέλλα και του 21χρονου ταλαντούχου οδηγού, Όσκαρ Πιάστρι, έγιναν τα αποκαλυπτήρια την Πέμπτη (26/1).



Μιλώντας στο ESPN, ο Μπράουν ξεκαθάρισε ότι η ομάδα δεν έχει φέτος ιδιαίτερες αξιώσεις καθώς το πλάνο αναμένεται να αποδώσει καρπούς το 2025.

«Πιστεύω ότι είμαστε δύο με τρία χρόνια μακριά από αυτό. Θα μου άρεσε πολύ η φετινή χρονιά να έμοιαζε με το 2021, όταν μπλεκόμασταν με τις τρεις κορυφαίες ομάδες. Όμως, δεν έχουμε ακόμα όλες τις τεχνολογικές μας υποδομές στη θέση τους. Μέχρι το 2024 θα τις έχουμε, αλλά όχι για την πλήρη φάση εξέλιξης του αυτοκινήτου την χρονιάς εκείνης. Συνεπώς, για το 2024 θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό βήμα προόδου, και θα είμαστε ανταγωνιστικοί στην κορυφή σε πιο τακτική βάση.

Κι έπειτα, το 2025 θα έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε - τους οδηγούς, τους ανθρώπους, τις υποδομές, τους πόρους, την αεροσήραγγα, τον προσομοιωτή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος, τουλάχιστον θεωρητικά, να μην είμαστε σε θέση να διεκδικούμε νίκες σε κανονική συχνότητα το 2025. Αυτή είναι, αναμφίβολα, η φιλοδοξία μας
»,
ανέφερε χαρακτηριστικά.




www.bnsports.gr





Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0