Καρώ Σημαία

Χάμιλτον: «Ακόμα είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Χάμιλτον: «Ακόμα είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Το 2022 δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο, ωστόσο ο Λιούις Χάμιλτον εξακολουθεί να στηρίζει την ομάδα του, θεωρώντας την ως την καλύτερη της Formula 1.

Η νέα εποχή της Formula 1 δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο για την Mercedes-AMG, η οποία παρουσίασε έλλειψη ταχύτητας, δημιουργώντας αρκετά ζητήματα στους Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ.

Αυτό, ωστόσο, δεν πτοεί διόλου τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, που δηλώνει ανυπόμονος για το νέο έτος, ενώ παράλληλα συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα του, θεωρώντας την ως την καλύτερη αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά ο Χάμιλτον ανέφερε:

«Το πιο σημαντικό για εμάς είναι που πήραμε τη νίκη στη Βραζιλία. Ήταν μία τεράστια ώθηση για την ομάδα. Πηγαίνοντας στο χειμώνα, η ομάδα ξέρει την κατεύθυνση που πρέπει να πάρει στον τομέα της εξέλιξης. Είμαστε ακόμη η καλύτερη ομάδα. Πρέπει να έχουμε περισσότερη συνοχή και σταθερότητα στην απόδοσή μας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την επόμενη χρονιά.

Η βελτίωσή μας είναι φοβερό σημάδι. Για μία μεγάλη περίοδο δεν μπορούσαμε ούτε να κατανοήσουμε τα προβλήματά μας για να τα λύσουμε. Ήταν πολύ δύσκολο, διότι προσπαθούσαμε συνεχώς και όλο και κάτι επιπλέον προέκυπτε. Είχαμε πολλά προβλήματα. Οπότε το να φτάσουμε στο σημείο να κερδίσουμε είναι πολύ σημαντικό. Ξέρουμε όμως τι χρειαζόμαστε και θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή δουλειά το χειμώνα.»

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0