Καρώ Σημαία

Σάινθ: «Ο Βασέρ είναι ικανός να πετύχει»

Σάινθ: «Ο Βασέρ είναι ικανός να πετύχει»
Δηλήωσεις του Κάρλος Σάινθ για τον Φρεντερίκ Βασέρ, νέος επικεφαλής της Ferrari.
Σε εκδήλωση του χορηγού της Ferrari, Estrella Galicia την Τετάρτη (14/12), ο Κάρλος Σάινθ αναφέρθηκε στον Φρεντερίκ Βασέρ, νέο επικεφαλής της Ferrari.

«Κάθε φορά που υπάρχει μια καινούργια άφιξη στελέχους, υπάρχει πάντοτε θέληση για επιπλέον κίνητρο. Και αυτό συμβαίνει διότι θέλει να κάνει καλό σε εκείνον και στην ομάδα.

Πρέπει να δώσουμε χρόνο στον Frederic, ούτως ώστε να δει το πως δουλεύει η ομάδα. Η Ferrari είναι πολύ μεγάλη ομάδα και γνωρίζω, ότι θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Αυτό δεν θα συμβεί από την μια μέρα στην άλλη.

Έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα για εκείνον. Τον γνωρίζω προσωπικά, διότι να υπογράψω συμβόλαιο, για να πάω στη Renault. Μίλησα μαζί του χθες. Τον κάλεσα στο τηλέφωνο και είχα την πρώτη μου επαφή, ως οδηγός της Ferrari. Ξέρω πως πρόκειται να τα πάει καλά στην Ferrari» ανέφερε αρχικά, για να συμπληρώσει.

«Αυτή την χρονιά ήταν η πρώτη, στην οποία είχα πραγματικά ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Και αυτό μου δίδαξε πολλά πράγματα. Είμαι σίγουρος ότι θα πάρω κάποιο πλεονέκτημα από αυτό, προκείμενου να γίνω καλύτερος στο μέλλον».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0