Καρώ Σημαία

Ο Φερστάπεν... τρελάθηκε με την μηχανή της Honda αλλά η Red Bull δεν τον αφήνει καν να την δοκιμάσει! (video)

Ο Φερστάπεν... τρελάθηκε με την μηχανή της Honda αλλά η Red Bull δεν τον αφήνει καν να την δοκιμάσει! (video)
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1, Μαξ Φερστάπεν «γοητεύτηκε» από την μοτοσυκλέτα της Honda, ήθελε πολύ να την δοκιμάσει, κάτι ωστόσο που του το έχει ξεκόψει η Red Bull ! 

«Την άκουσε» ο Μαξ Φερστάπεν μόλις είδε την αγωνιστική μοτοσυκλέτα της Honda! Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, στο περιθώριο της εκδήλωσης «Thanks Day» της Honda, συνάντησε τον αναβάτη MotoGP της ιαπωνικής εταιρείας,Μαρκ Μαρκέθ. Οι δυο τους τα είπαν και στη συνέχεια ο Ισπανός οδηγός έδειξε στον Φερστάπεν την αγωνιστική Honda RC213V, με την οποία παίρνει μέρος στους αγώνες του MotoGP.

Ο πιλότος της Red Bull εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από την μηχανή που ήθελε να την δοκιμάσει! «Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω μία τέτοια μοτοσυκλέτα. Αυτοί οι τύποι είναι τρελοί, η ταχύτητα που έχουν στις ευθείες είναι απίστευτη», είπε ο 25χρονος στην Corriere dello Sport.

Κάπου εκεί όμως, τα όνειρα του Φερστάπεν να οδηγήσει μία τέτοια μηχανή απλά... πέταξαν. Η Red Bull δεν αφήνει τον Ολλανδό να δοκιμάζει τέτοιες μηχανές καθώς όπως δήλωσε και ο ίδιος: «Η ομάδα δεν με αφήνει να το κάνω, θα μπορούσα να σπάσω το πόδι μου».

Βέβαια αν κρίνουμε από τα όσα είπε ο οδηγός της F1 μάλλον καλά κάνει η εταιρεία του και του το απαγορεύει! Σε ερώτηση για το αν θα είχε θέμα να κάνει βόλτες με την μηχανή αλλά σε χαμηλές ταχύτητες, ο ίδιος απάντησε: «Να πήγαινα αργά; Ξέρω καλά τον εαυτό μου. Αν δοκίμαζα μία τέτοια μοτοσυκλέτα θα ήθελα να πιέσω! Το πρόβλημα θα ήταν αν κάτι πήγαινε στραβά. Όμως μου αρέσει πολύ να βλέπω αγώνες του MotoGP στην τηλεόραση και ένα στοιχείο που μου αρέσει είναι πως υπάρχουν τόσοι πολλοί κατασκευαστές που μπορούν να κατακτήσουν τη νίκη».

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0