Καρώ Σημαία

Λεκλέρ: «Πάντα είχα καλές σχέσεις με τον Βασέρ»

Λεκλέρ: «Πάντα είχα καλές σχέσεις με τον Βασέρ»
Ο Σαρλ Λεκλέρ με δηλώσεις του στo περιθώριο των βραβείων της FIA αναφέρθηκε στον Γάλλο Φρεντ Βασέρμ ο οποίος εμφανίζεται ως ο βασικός υποψήφιος επικεφαλής της Ferrari στην F1 για το 2023.
Μετά την αποχώρηση του Ματία Μπινότο από την θέση του επικεφαλή της Ferrari, η ιταλική εταιρεία βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου της διευθυντή για τη νέα σεζόν. Με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, αυτός που εμφανίζεται ως βασικός υποψήφιος για να αναλάβει τη νέα θέση είναι ο Γάλλος νυν επικεφαλής της Alfa RomeoΦρεντ Βασέρ.

O οδηγός της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρ, αναφέρθηκε στο περιθώριο των βραβείων της FIA, στον Βασέρ, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. 

«Η Ferrari είναι μία ομάδα, πολύ διαφορετική από κάθε άλλη. Μπορώ μόνο να σχολιάσω την εμπειρία μου με τον Φρεντ, η οποία είναι πολύ καλή. Έχω δουλέψει μαζί του από τις μικρές κατηγορίες, με πίστεψε και πάντα είχαμε καλές σχέσεις. Πέρα από αυτό όμως, δεν μπορώ να επηρεάσω την τελική επιλογή της ομάδας. Πάντα ήταν ευθύς και ειλικρινής και ήταν κάτι που μου άρεσε στον Φρεντ. Αν θα είναι αυτός ο επόμενος επικεφαλής, δεν το γνωρίζω, ελπίζω να μάθουμε τους επόμενους μήνες», δήλωσε ο πιλότος της Ferrari.

3e169690-90b0-45bd-902d-021a291fc2c6_0.jpg


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0