Καρώ Σημαία

Ράσελ: «Με το κατάλληλο μονοθέσιο, μπορώ να κερδίσω τον Χάμιλτον»

Ράσελ: «Με το κατάλληλο μονοθέσιο, μπορώ να κερδίσω τον Χάμιλτον»
Ο Τζορτζ Ράσελ θεωρεί ότι με το κατάλληλο μονοθέσιο, μπορεί να κερδίσει τον teammate του στη Μερσεντές, Λούις Χάμιλτον.
Διαβάστε όσα είπε ο 25χρονος πιλότος, Τζορτζ Ράσελ στο «The Race»:

«Ποτέ δεν έχω αμφισβητήσει τον εαυτό μου. Πάντα πιστεύω σε εμένα. Όμως αν πιστέψω πως θα κερδίζω τον Χάμιλτον στο 95% της σεζόν, θα καταλήξω ιδιαίτερα απογοητευμένος. Έμαθα πως πρέπει να διαχειρίζομαι τους αγώνες μου όταν είναι τρομερά γρήγορος. Πρέπει να εξακολουθώ να πιστεύω στον εαυτό μου, διότι διατηρώ την πίστη πως αν έχω το κατάλληλο μονοθέσιο στα χέρια μου, με τα σωστά ελαστικά και το σωστό set-up,και που λειτουργεί όπως θέλω, τότε μπορώ να κερδίσω τον Λούις και οποιονδήποτε άλλο στο grid. Πρέπει να έχω την πίστη αυτή».

«Κοιτάω ορισμένους αγώνες και βλέπω πως υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να έχουν αλλάξει αποτελέσματα. Στον Καναδά έχασα στις κατατακτήριες γιατί ο Λιούις είχε τα ελαστικά ακραίων καιρικών συνθηκών. Αν δεν είχα αλλάξει ελαστικά μάλλον θα ήμουν μπροστά του και στον αγώνα θα ανέβαινα στο βάθρο. Στην Αυστρία είχα επαφή με τον Σέρχιο Πέρεζ, αλλιώς θα ήμουν εγώ στο βάθρο αντί για εκείνον.

Στο Σίλβερστον, ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να γίνει. Ήταν ενδιαφέρον πως στο πρώτο μέρος της σεζόν κάποιες συγκυρίες ευνοούσαν εμένα, ενώ αντίθετα στο μέσον της σεζόν εκείνον. Με κάποιο τρόπο η κατάσταση εξισορροπήθηκε. Μερικές φορές σκέφτομαι όσα έχουν γίνει και προσπαθώ να μάθω περισσότερα και να βελτιωθώ. Γι’ αυτό χαίρομαι τόσο πολύ που έχω τον Λούις για teammate μου, νιώθω πως είμαι σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά εκείνος συνεχίζει να με πιέζει να γίνομαι πιο γρήγορος».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης