Καρώ Σημαία

Μάρκο: «Ο Πέρες δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον Φερστάπεν»

Μάρκο: «Ο Πέρες δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον Φερστάπεν»
Όσα ανέφερε ο Χέλμουτ Μάρκο, σύμβουλος της Red Bull σε θέματα Formula 1/motorsport.
Η Red Bull ολοκλήρωσε μία πολύ καλή σεζόν εντός του 2022 στη Formula 1. Κύριος υπεύθυνος, βέβαια, ο Μαξ Φερστάπεν που κέρδισε 15 Grand Prix και δύο αγώνες σπριντ.

Ο σύμβουλος της αυστριακής ομάδας σε θέματα Formula 1/motorsport, Χέλμουτ Μάρκο, σχολίασε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μαξ Φερστάπεν, τονίζοντας πως κανένας οδηγός, ούτε καν ο συμπαίκτης του, Σέρχιο Πέρες, δεν μπορεί να τον ανταγωνιστεί.

«Ο Τσέκο σίγουρα μπορεί να κερδίσει ένα με δύο αγώνες τη σεζόν. Αλλά προς το παρόν δεν πιστεύω πως μπορεί να ανταγωνιστεί τον Φερστάπεν καθ’ όλη τη διάρκεια μιας χρονιάς. Γενικά, πιστεύω πως κανένας δεν μπορεί να κερδίσει τον Μαξ αυτή τη στιγμή» ανέφερε αρχικά, συμπληρώνοντας:

«Θέλουμε να είμαστε το ίδιο κυρίαρχοι και του 2023, ακόμη κι αν είναι πολύ δύσκολο. Πάντα έχουμε τη δυνατότητα να βελτιωθούμε. Πρέπει να βελτιωθούμε από πλευράς αξιοπιστίας. Στους τρεις πρώτους αγώνες είχαμε τρεις εγκαταλείψεις. Στη Βραζιλία είχαμε το λάθος στήσιμο στο μονοθέσιό μας. Μπορεί να είχαμε μία φανταστική χρονιά, όμως δεν ήταν όλα τέλεια. Θα χρειαστεί να είμαστε τέλειοι για να κερδίσουμε τις Mercedes και Ferrari».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0