Καρώ Σημαία

Χόρνερ: «Ο ταχύτερος τρόπος να γίνεις αντιπαθητικός είναι να κερδίζεις»

Χόρνερ: «Ο ταχύτερος τρόπος να γίνεις αντιπαθητικός είναι να κερδίζεις»
Ο Κρίστιαν Χόρνερ μίλησε για τη λήξη της χρονιάς στη Formula 1, τα όσα πέτυχε η Red Bull Racing και τα... κακά σχόλια που γίνανε.
Καταπληκτικά κύλησε το 2022 για τη Red Bull Racing, με την αυστριακή ομάδα να κατακτά το πρωτάθλημα με τον Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος κέρδισε σε 17 grand-prix. Εκτός αυτού, η Red Bull πήρε και τον τίτλο στους κατασκευαστές, με τον επικεφαλή της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ, να σχολιάζει τα κακά σχόλια που κάνανε οι άλλες ομάδες κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Διαβάστε όσα είπε:

«Πάντοτε κάποιος θα έχει πρόβλημα μαζί σου. Όσο πιο ψηλά σκαρφαλώνεις, τόσο περισσότερο θα σε πολεμούν και αυτό είναι κάτι που μάθαμε εφέτος. Ο ταχύτερος τρόπος να γίνεις αντιπαθητικός είναι να κερδίζεις και μάλιστα με συνέπεια. Είμαστε θυγατρική ομάδα μίας εταιρείας ενεργειακών ποτών και αγωνιζόμαστε απέναντι σε κατασκευαστές και ιστορικές φίρμες. Είναι άβολο για τους ανταγωνιστές μας να κερδίζουμε. Εκτός πίστας, φέτος είχαμε ένα στόχο στην πλάτη μας. Πολλές φορές τα πράγματα ήταν αρκετά άβολα, αλλά δυστυχώς, έτσι είναι η Formula 1.

Όταν έχεις κερδίσει 17 Grand Prix, έχεις κάνει όσα κάναμε το 2022, μπορείς εύκολα να κατανοήσεις πως όλα αυτά πόνεσαν τους αντιπάλους μας. Είμαι σίγουρος πως θα έχουν το κίνητρο την επόμενη σεζόν να μας ανταγωνιστούν. Η Ferrari και η Mercedes είναι ομάδες με ποιότητα. Τίποτα δεν είναι δεδομένο για το 2023».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0