Καρώ Σημαία

Κρίστιαν Χόρνερ: «Κανένας άλλος οδηγός δεν θα πετύχαινε ό,τι έκανε φέτος ο Φερστάπεν»! (video)

Κρίστιαν Χόρνερ: «Κανένας άλλος οδηγός δεν θα πετύχαινε ό,τι έκανε φέτος ο Φερστάπεν»! (video)
Ο επικεφαλής της Red Bull Racing Κρίστιαν Χόρνερ αναφέρθηκε στις εξαιρετικές επιδόσεις του Μαξ Φερστάπεν, αλλά και στην γενικότερη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της F1.
H Red Bull έφυγε νικήτρια από το Άμπου Ντάμπι, με τον Μαξ Φερστάπεν να κατακτά το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα στην καριέρα του. Μετά το πέρας του αγώνα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο Κρίστιαν Χόρνερ σχολίασε τόσο τις φετινές επιδόσεις της ομάδας του, όσο και του 25χρονου Ολλανδού (15 νίκες).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του επικεφαλής:

«Οι δύο οδηγοί μας είχαν την καλύτερη σεζόν τους στη Formula 1. O Μαξ ήταν εξαιρετικός εφέτος και έχει κάνει το επόμενο βήμα από πλευράς απόδοσης, έπειτα από το πρώτο του πρωτάθλημα 12 μήνες νωρίτερα. Έχει κερδίσει 15 Grand Prix και δύο Αγώνες Σπριντ. Όταν ξεκίνησα εγώ στην F1, είχαμε 17 αγώνες στο σύνολο. Είναι απίστευτο. Ως ομάδα κερδίσαμε 17 Grand Prix και κάναμε πέντε φορές το 1-2, ενώ κερδίσαμε τα πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών. Κατακτήσαμε 750 βαθμούς, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για την ομάδα μας αλλά και νέο ρεκόρ για τη Formula 1. Είχαμε μερικά στραβοπατήματα αλλά συνολικά ήταν μία φανταστική σεζόν για την ομάδα», ανέφερε ο Βρετανός.

Ο Χόρνερ για τον Μαξ Φερστάπεν: «Πιστεύω πως ο Μαξ αποδίδει σε τέτοιο επίπεδο που κανένας άλλος οδηγός δεν θα πετύχαινε όσα πέτυχε φέτος, έχοντας τον ίδιο εξοπλισμό και το ίδιο μονοθέσιο».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0