Καρώ Σημαία

Formula 1: Εύκολο 1-2 για τη Red Bull στις τελευταίες κατατακτήριες δοκιμές της σεζόν - Στη δεκάδα ο Φετέλ στο αποχαιρετιστήριο Grand Prix του (video)

Formula 1: Εύκολο 1-2 για τη Red Bull στις τελευταίες κατατακτήριες δοκιμές της σεζόν - Στη δεκάδα ο Φετέλ στο αποχαιρετιστήριο Grand Prix του (video)
Με τα φώτα να πέφτουν πάνω στον Σεμπάστιαν Φέτελ που την Κυριακή θα αποχαιρετήσει τη Formula 1, οι δύο Red Bull κυριάρχησαν στο Άμπου Ντάμπι με τον Μαξ Φερστάπεν να πανηγυρίζει την 20η pole position της καριέρας του και 7η φετινή. Ο Πέρες θα εκκινήσει στο πλάι του και έχει το πάνω… χέρι στη μάχη της 2ης θέσης του πρωταθλήματος των οδηγών έναντι του Λεκλέρ που έμεινε 3ος .
Γράφει ο Κώστας Ψάρρας

Η τελευταία παράσταση του Φέτελ, το «αντίο» του Μικ Σουμάχερ και του Ντάνιελ Ρικιάρντο είναι τα θέματα που απασχολούν τη Formula 1 στο 22ο grand prix της φετινής σεζόν. Στο περιθώριο αυτών είχαμε και τη μάχη των κατατακτήριων δοκιμών που δεν έκρυβε εκπλήξεις.

Η Red Bull έδειξε από την αρχή ότι είχε το ταχύτερο μονοθέσιο και το επιβεβαίωσε με εμφατικό τρόπο. Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε την Pole position και βοήθησε τον Πέρες να επικρατήσει του Λεκλέρ. Ο Μεξικανός θα εκκινήσει δίπλα στον teammate του και έχει τον πρώτο λόγο στη μάχη της 2 ης θέσης του πρωταθλήματος των οδηγών.
Οι δύο Mercedes έμειναν στην 5η και 6η θέση αλλά όπως έδειξαν την Παρασκευή έχουν εξαιρετικό ρυθμό αγώνα και θα προσπαθήσουν να καλύψουν τη διαφορά των 19 βαθμών που τους χωρίζει από τη Ferrari στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ που είναι το πρόσωπο των ημερών λόγω του ότι αποχωρεί από τη Formula 1, κατάφερε να βρεθεί στη δεκάδα των κατατακτήριων δοκιμών και θα προσπαθήσει να πάρει βαθμούς στον τελευταίο του αγώνα.


Tα αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμών του Άμπου Ντάμπι

Ο αγώνας της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 15.00 και θα μεταδοθεί από την COSMOTE TV και την ERT.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0