Καρώ Σημαία

Formula 1: «Μοιρασιά» Mercedes και Red Bull στις ελεύθερες δοκιμές

Formula 1: «Μοιρασιά» Mercedes και Red Bull στις ελεύθερες δοκιμές
Η σεζόν της Formula 1 ολοκληρώνεται στο Άμπου Ντάμπι και τα… φώτα πέφτουν πάνω στον Σεμπάστιαν Φέτελ που… κρεμάει τα γάντια του. Στο αγωνιστικό κομμάτι η Mercedes κυριάρχησε στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών αλλά ο Φερστάπεν απάντησε στη δεύτερη.
Γράφει ο Κώστας Ψάρρας

Ο 22 ος αγώνας της σεζόν διεξάγεται στο Άμπου Ντάμπι και αυτά που μένουν να κριθούν είναι η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών και η δεύτερη θέση του πρωταθλήματος των οδηγών. Ferrari και Mercedes έχουν απόσταση 19 βαθμών με τους «κόκκινους» να μην εμφανίζονται ανταγωνιστικοί στις δύο πρώτες περιόδους. Για τη μάχη Λεκλέρ – Πέρες τα πάντα είναι ανοιχτά αφού οι δυο τους ισοβαθμούν και όλα θα κριθούν την Κυριακή.

Στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών είχαμε 8 αλλαγές πιλότων οπότε τα συμπεράσματα δεν ήταν εύκολο να βγουν. Οι δύο πιλότοι της Mercedes κυριάρχησαν με τον Ράσελ να επικρατεί του Χάμιλτον.
Στη δεύτερη περίοδο μπήκαν στη… μάχη όλοι και εκεί ο Μαξ Φερστάπεν αποδείχθηκε ο ταχύτερος. Ο ρυθμός των Red Bull με πολλά καύσιμα ήταν εξαιρετικός και μόνο οι Mercedes μπόρεσαν να ακολουθήσουν.
Στη Ferrari ο Λεκλέρ απορούσε γιατί ο ρυθμός τους ήταν τόσο αργός και μένει να φανεί το τι αλλαγές θα κάνουν στο στήσιμο του μονοθεσίου ενόψει των κατατακτήριων και του αγώνα της Κυριακής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0