Καρώ Σημαία

Φερστάπεν: «Απειλούσαν την οικογένεια μου και την κοπέλα μου, αυτό ξεπέρασε τα όρια»

Φερστάπεν: «Απειλούσαν την οικογένεια μου και την κοπέλα μου, αυτό ξεπέρασε τα όρια»
Στην αντεπίθεση βγήκε ο Μαξ Φερστάπεν, με τον Ολλανδό πιλότο της F1 να μην δέχεται τα όσα διαβάζει στα social media για αυτόν και την οικογένειά του.
Χαμός έχει γίνει στον κόσμο της F1, μετά την άρνηση του Μαξ Φερστάπεν να αφήσει τον Σέρχιο Πέρεζ (και οι δύο είναι στη Red Bull Racing) να τον αφήσει να τον προσπεράσει. Ο Ολλανδός πιλότος έχει δεχθεί σκληρά σχόλια τα τελευταία 24ωρα, με τον ίδιο να ξεσπάει μέσα από τις δηλώσεις του και να θεωρεί ότι αυτά τα πράγματα είναι αηδιαστικά.

Διαβάστε όσα είπε:

«Μετά τον αγώνα, στα media φαινόμουν εγώ ο κακός. Όμως δεν είχαν πλήρη εικόνα όσων είχαν συμβεί. Και το να με κατηγορούν με αυτό τον τρόπο ήταν γελοίο για να είμαι ειλικρινής. Γιατί δεν ξέρουν πως δουλεύω εντός της ομάδας. Και τι εκτιμά η ομάδα για μένα. Όσα διάβασα λοιπόν ήταν αηδιαστικά. Κυρίως, επειδή ξεκίνησαν να επιτίθονται στην οικογένειά μου, απειλούσαν την αδερφή και τη μητέρα μου, την κοπέλα μου, τον πατέρα μου. Για μένα αυτό είναι πέραν τον ορίων, όταν δεν ξέρεις τα γεγονότα και τι συμβαίνει. Αυτό πρέπει να σταματήσει.

Όταν έχεις πρόβλημα μαζί μου, καλά κάνεις, όμως δεν είναι απαράδεκτο να τα βάζεις με την οικογένειά μου. Επίσης και εδώ στα paddock, δεν ήταν μόνο το κοινό. Πολλοί δημοσιογράφοι έγραψαν γελοία πράγματα. Όταν δεν ξέρεις μία ιστορία, τότε δεν γράφεις για την ιστορία. Έχω βαρεθεί με όλες αυτές τις μαλακ***. Με το που θα συμβεί κάτι αρνητικό, πρέπει να το γιγαντώσουμε. Με αρρωσταίνει αυτό, να είμαι στο επίκεντρο αυτής της επίθεσης ενώ δεν είχα κάτι λάθος».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0