Καρώ Σημαία

Βιλνέβ: «Δεν μπορώ να κατανοήσω την αντίδραση του Φερστάπεν»

Βιλνέβ: «Δεν μπορώ να κατανοήσω την αντίδραση του Φερστάπεν»
Ο πρώην πρωταθλητής της F1, Ζακ Βιλνέβ, έκανε το δικό του σχόλιο για την αντίδραση του Φερστάπεν όταν η ομάδα της Red Bull του είπαν να αφήσει τον Πέρεζ να τον περάσει.
Επεισοδιακό ήταν το grand-prix της Βραζιλίας για τη Red Bull racing, με τον Μαξ Φερστάπεν να μην αφήνει τον Σέρχιο Πέρεζ να τον προσπεράσει και ας του δώσανε οδηγίες οι άνθρωποι της ομάδας του. Ο πρώην πρωταθλητής της F1, Ζακ Βιλνέβ, είπε πως δεν μπορεί να κατανοήσει την αντίδραση του Ολλανδού και για ποιον λόγο δεν άφησε τον Πέρεζ.

Διαβάστε όσα είπε:

«Δεν μπορώ να κατανοήσω την αντίδραση του Φερστάπεν. Γιατί τον νοιάζει αν θα είναι στην 6η ή την 7η θέση; Δεν αλλάζει τίποτα για εκείνον. Για τον Πέρεζ και την ομάδα κάνει τη διαφορά όμως, γιατί τον έχει βοηθήσει τόσες φορές στο παρελθόν. Δεν έδωσε ο Μαξ μία θέση βάθρου όπως θα έπρεπε να κάνει η Ferrari στην περίπτωση των Σάινθ και Λεκλέρ».

«Η Red Bull ζήτησε από τον Φερστάπεν να ανταποδώσει για όλη τη δουλειά και τη βοήθεια που έχει προσφέρει ο Πέρεζ. Οι επιπλέον βαθμοί για τον Πέρεζ θα ήταν πολύ σημαντικοί για την ομάδα, γιατί θα ήθελαν οι οδηγοί τους να είναι στις δύο πρώτες θέσεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Φερστάπεν απλά δεν υπάκουσε».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0