Καρώ Σημαία

Χάμιλτον: «Έχουμε μία τεράστια ανηφόρα να ανεβούμε»

Χάμιλτον: «Έχουμε μία τεράστια ανηφόρα να ανεβούμε»

Ο Λιούις Χάμιλτον μίλησε για όσα πρέπει να κάνει από τη νέα σεζόν η Mercedes για να επιστρέψει στη διεκδίκηση του τίτλου.

Μια δύσκολη σεζόν στη Formula 1, για τον Λιούις Χάμιλτον και τη Mercedes, φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της.

Ο Βρετανός οδηγός παραμένει χωρίς νίκη στην σεζόν με δύο αγώνες να απομένουν, σε Βραζιλία και Άμπου Ντάμπι.

Αν δεν καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση σε κάποιο από τα δύο εναπομείναντα γκραν πρι, θα είναι η πρώτη φορά στην 15ετή καριέρα του που θα ολοκληρώσει χρονιά χωρίς νίκη.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της F1, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε στα πράγματα που πρέπει να διορθώσει η γερμανική ομάδα ώστε να επανέλθει στη διεκδίκηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος:

«Ο λόφος που έχουμε να ανέβουμε είναι τεράστιος. Για εμάς, είναι σημαντικό να φανταστούμε την πρόκληση ως το πιο απότομο και σκληρό βουνό επειδή αν θεωρούμε ότι είναι κάτι φυσιολογικό, δεν θα πετύχουμε. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Υπάρχει πολλή δουλειά που έχουμε ήδη κάνει για να κατανοήσουμε που βρισκόμαστε, τι πήγε λάθος στις προηγούμενες αποφάσεις που πήραμε πέρυσι για φέτος. Για να κάνουμε τα σωστά βήματα για την επόμενη χρονιά, πρέπει να έχουμε την σωστή επικοινωνία, να μην υπάρχουν παρερμηνείες για τα όσα νιώθω στο μονοθέσιο και τι θέλω από αυτό και να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε το διάλογο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0