Καρώ Σημαία

Κάρλος Σάινθ: «Θέλω να κάνω δύσκολη τη ζωή του Φερστάπεν»

Κάρλος Σάινθ: «Θέλω να κάνω δύσκολη τη ζωή του Φερστάπεν»
Δηλώσεις με τις οποίες φαίνεται αποφασισμένος για κάτι καλύτερο την επόμενη σεζόν, έκανε ο Κάρλος Σάινθ, βάζοντας ως στόχο να κάνει... δύσκολη τη ζωή του νυν πρωταθλητή της Formula 1, Μαξ Φερστάπεν.

Σε κάτι καλύτερο ελπίζει ο Κάρλος Σάινθ ενόψει της νέας σεζόν στη Formula 1. Ο πιλότος της Scuderia Ferrari έκανε δηλώσεις, με τις οποίες τόνισε ότι την επόμενη σεζόν θα βάλει δύσκολα στον Μαξ Φερστάπεν!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ισπανός οδηγός:

 «Θα ήθελα να ένιωθα λίγο πιο άνετα με το μονοθέσιο στο ξεκίνημα της χρονιάς, για να κάνω τα πράγματα πιο περίπλοκα για τον Μαξ και μαζί με τον Σαρλ να παλεύαμε με περισσότερες αξιώσεις για τον τίτλο. Ο στόχος μου για την επόμενη χρονιά είναι να ξεκινήσω στο επίπεδο οδήγησης που βρίσκομαι τώρα για να κάνω τη ζωή του Μαξ δύσκολη. Έχουμε ακόμη μία ευκαιρία για το πρωτάθλημα και εμπιστεύομαι πλήρως την ομάδα, πως θα δημιουργήσει ένα σπουδαίο μονοθέσιο, όπως εφέτος. Είμαι έτοιμος να παλέψω και ανυπομονώ να δίνω μάχες και με τη Mercedes διότι όπως φαίνεται θα μάχονται μαζί μας στην κορυφή.

Ποτέ δεν περίμενα πως η χρονιά θα εξελιχθεί έτσι και ο Φερστάπεν θα πάρει 14 νίκες, ειδικά με βάση το πόσο γρήγορο ήταν το μονοθέσιό μας. Πρέπει να μάθουμε από τα φετινά μας λάθη ενόψει του
2023».

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0