Καρώ Σημαία

Λεκλέρ: «Με πονάει η διαφορά από τον Φερστάπεν»

Λεκλέρ: «Με πονάει η διαφορά από τον Φερστάπεν»
Ο Σαρλ Λεκλέρ σε δηλώσεις του μετά το GP του Μεξικού ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος από την εμφάνιση της Ferrari.
Scuderia Ferrari πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της στο Grand Prix του Μεξικού καθώς Κάρλος Σάινθ και Σαρλ Λεκλέρ τερμάτισαν στις θέσεις 5 και 6 αντίστοιχα.

Ο Λεκλέρ σε δηλώσεις του ήταν εμφανώς απογοητευμένος τόσο από την απόδοσή του όσο και από την διαφορά που έχει με τον Μαξ Φερστάπεν. «Ήταν μια δύσκολη ημέρα. Εύχομαι να μπορούσα να πω πως θα ήταν εξαίρεση ο σημερινός αγώνας, αλλά αυτό που με πονάει πολύ είναι πως μεγιστοποιήσαμε τα πάντα σήμερα και παρά το γεγονός αυτό ήμασταν ένα ολόκληρο λεπτό πίσω από τον Μαξ, κάτι που είναι μια τεράστια διαφορά. Πρέπει να το δούμε αυτό γιατί όταν έχουμε κακές ημέρες, τείνουν να είναι πολύ άσχημες. Ελπίζω να επιστρέψουμε πιο δυνατοί στη Βραζιλία», ανέφερε ο Λεκλέρ στο Sky Sports.

Δηλώσεις έκανε και ο Κάρλος Σάινθ λέγοντας ότι: «Για μία φορά κι εγώ ήμουν γρήγορος και μείναμε ένα λεπτό πίσω από τον νικητή. Δεν είχα καταφέρει να ολοκληρώσω αγώνα εδώ και έναν μήνα και τουλάχιστον κατάφερα να επιστρέψω στους τερματισμούς με καλό ρυθμό και διαχείριση. Θα το πάρω ως θετικό και θέλω να έχουμε και πάλι πολύ καλό ρυθμό στη Βραζιλία και το Άμπου Ντάμπι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0